Амбър Хърд и Джони Деп официално се разбраха за изхода

...
Амбър Хърд и Джони Деп официално се разбраха за изхода
Коментари Харесай

Амбър Хърд се споразумя с Джони Деп за обезщетение от $10 млн.

Амбър Хърд и Джони Деп публично се схванаха за изхода на следващото дело посред им.

В понеделник 36-годишната актриса разгласи в публично известие, че е взела " сложното решение " да уреди делото за клюка, заведено против нея от някогашния ѝ брачен партньор Джони Деп във Вирджиния, при което седемчленно жури откри, че Хърд е наклеветила Деп в публикацията си за домашно принуждение. В резултат на това той получи обезщетение от над 10 милиона $.

" За мен е значимо да кажа, че в никакъв случай не съм избирала това. Защитих моята истина, знаейки че това ще ме унищожи. Оклеветяването, с което се сблъсках в обществените мрежи, е разширена версия на методите, по които дамите биват наново жертвани, когато приказват за случилото им се ", написа Хърд в обществените мрежи.
Източник, непосредствен до Деп, споделя пред списание People, че сумата, за която са се съгласили е седемцифрена, като правосъдното решение към този момент е въведено в действие.

" Но част от смисъла на обжалването му от нейна страна бяха както финансовите аргументи, по този начин и да се подсигурява, че няма влезнало в действие решение против нея. Тази присъда в никакъв случай няма да изчезне. Деп споделя, че не става въпрос за пари. Той просто искаше истината да излезе нескрито ", споделя непосредствен до артиста.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР