Амбър Хърд е обвинена, че е копирала тоалетите на Джони

...
Амбър Хърд е обвинена, че е копирала тоалетите на Джони
Коментари Харесай

Амбър Хърд копирала тоалетите на Джони Деп в съдебната зала в "игра на ума"

Амбър Хърд е упрекната , че е копирала тоалетите на Джони Деп в правосъдната зала, като потребителите на обществените мрежи показват голям брой прилики сред ансамблите им - и даже прическите им - в миг, когато продължава правосъдният развой за клюка против някогашната му брачна половинка на стойност 100 милиона $.

През последните седмици някогашните съпрузи 35-годишната Хърд и 58-годишният Деп, които бяха женени от 2015 до 2016 година, водят борба в съда, а всеки ден от процеса носи нови шокиращи обвинявания.

Съдебният развой, който към момента тече във Вирджиния, се пробва да дефинира дали есето на Хърд за вестник Washington Post от 2018 година, в което тя упреква артиста в домашно принуждение, клюки Деп.

   width=

Фенове показват също, че Деп е облякъл сив костюм за първия ден от процеса на 11 април (вляво), а Хърд е забелязана да носи панталон и риза в същия цвят в постройката на съда на 12 април (вдясно)

Деп непрестанно отхвърля обвиняванията ѝ против него и желае обезщетение в размер на най-малко 50 млн. $ и наказателна присъда в размер на най-малко 350 000 $, както и адвокатски възнаграждения и правосъдни разходи.

Всеки аспект на процеса е необятно отразяван от медиите и оценен от хиляди почитатели по света - в това число какво са носили двете звезди всеки ден.

Някои хора са уверени, че Хърд преднамерено избира тоалети, които наподобяват на тези, които Деп е носил преди по време на процеса, в опит да му " играе игри на разум ".

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР