Amazon, една от най-големите компании в света, съобщава, че съкращава

...
Amazon, една от най-големите компании в света, съобщава, че съкращава
Коментари Харесай

Amazon съобщава за още съкращения, този път от рекламния отдел

Amazon, една от най-големите компании в света, оповестява, че редуцира още чиновници в своя рекламен отдел като част от напъните на компанията да понижи разноските си. Тази тактика е създадена от изпълнителния шеф, Анди Джаси. Въпреки че мащабът на съкращенията още не е явен, вижда се, че тяхната цел е отмерено систематизиране на разноските за да се подсигурява дълготрайния живот на бизнеса.

Amazon редуцира чиновници и от отделите за облачни услуги, Twitch и човешки запаси

Този ход идва в миг, в който компанията Amazon е подложена на най-големите съкращения в своята 29-годишна история. Това беше препоръчано откакто Джаси разгласи, че Amazon ще редуцира 9000 чиновници в допълнение към 18-те хиляди, които бяха съкратени през ноември предходната година и през януари тази година.

В допълнение към скорошните съкращения в търговията на дребно, и оборудването, Amazon редуцира и чиновници в отделите си за реклама, облачни калкулации, Twitch стрийминг и човешки запаси.

Много компании подхващат сходни решения поради следствията от пандемията от COVID-19. Компаниите, които са били мощно подвластни работата в офис, в този момент премислят тактиките си и възнамеряват да продължат отдалечената работа със чиновниците си. Тази смяна надлежно води до съкращения в избрани области.

Въпреки съкращенията, софтуерната промишленост към момента се чака да бъде главен шеф през идващите години.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР