Аматьорският Сент Пиеруз поднесе сензацията в мачовете от турнира за

...
Аматьорският Сент Пиеруз поднесе сензацията в мачовете от турнира за
Коментари Харесай

Отбор от Реюнион с бивши играчи на Левски и ЦСКА хвърли бомбата за Купата на Франция

Аматьорският Сент Пиеруз сервира сензацията в мачовете от шампионата за Купата на Франция. Отборът, който се състезава в шампионата на остров Реюнион победи с 2:1 като посетител втородивизионния Ниор.

Така отборът си обезпечи място в 1/16-финалите на шампионата, където ще срещне Бордо или Марсилия.

Реюнион се намира сред Мадагаскар и Мавриций, което означаваше, че Сент Пиеруз би трябвало да пропътува 9600 километра, с цел да се изправи против Ниор. Около стотина почитатели също дойдоха с тима, с цел да го поддържат.

Първото полувреме приключи без попадения. В 59-ата минута Хубер даде задатък на аматьорския клуб. Четири минути по-късно Рандрианарисоа си вкара автогол за 1:1. Победният гол за Сент Пиеруз вкара Понти в 79-ата минута.

Сент Пиеруз е водач в шампионата на Реюнион. Тимът се е устремил към пета поредна купа. Любопитното е, че в тима има някогашни играчи на ЦСКА и Левски. Става дума за Елиот Гранден и Линел Китамбала. В историческия дуел против Ниор през вчерашния ден Гранден стартира като титуляр и състезател цялостен мач, до момента в който Китамбала пропусна срещата.

Елиот Гранден пристигна в ЦСКА през лятото на 2010 година. Той изигра мощни мачове за " алените " и година по-късно бе продаден на британския Блекпул.

Китамбала бе притеглен в Левски при започване на септември 2015 година. Не се запомни с нищо и няколко месеца по-късно бе освободен.
 Рен едвам се промъкна напред за Купата на Франция, четвъртодивизионен тим сервира сензация
Рен едвам се промъкна напред за Купата на Франция, четвъртодивизионен тим сервира сензация

Монако надделя Реймс с 2:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР