Аматьорският клуб ФК Скравена официално се разграничи от своя президент,

...
Аматьорският клуб ФК Скравена официално се разграничи от своя президент,
Коментари Харесай

Скравена се разграничи от президента си, който спря вписването на Георги Иванов като шеф на БФС

Аматьорският клуб ФК Скравена публично се разграничи от своя президент, който спря вписването на Георги Иванов като началник на БФС. От клуба обявиха, че управителния съвет, треньора, футболистите и спонсорите не са съгласни с действието на президента си и ще бъдат преприети нужните дейности в идващите дни. От клуба оповестиха, че ще чакат президентът да отдръпна жалбата, само че в случай че не го направи Скравена ще съобщи формалната си позиция пред способените органи.
Прочетете още
Скравена играе в А ОФГ в София - четвъртото равнище на българския футбол. Тимът приключи на последното място в Западната подгрупа и ще се бори за оцеляване. 

Ето какво написаха от Скравена във Facebook: 

" Привет на футболната общност в с. Скравена. Бих желал да внеса малко повече изясненост във връзка с импортираната тъжба за прекъсване вписванито на новият изпълком на БФС от президента на ФК Скравена - господин Петков. След извършени диалози с всички членове на управителния съвет, треньора, част от футболистите и спонсорите на футболния клуб, всички НИЕ се разграничаваме изрично от еднолично взетото решение за внасяне на тъжба от господин Петков. В идващите дни ще бъдат подхванати дейности от наша страна, с които да заявим формалната позиция на управлението на ФК Скравена пред способените органи, при положение, че жалбата на господин Петков не бъде оттеглена. "

Снимка: balkanec.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР