Аманда Сейфрид, Анджела Басет, звездите от Костюмари Гейбриъл Махт и

...
Аманда Сейфрид, Анджела Басет, звездите от Костюмари Гейбриъл Махт и
Коментари Харесай

Анджела Басет и Уил Ферел са сред първите обявени водещи на Златен глобус

Аманда Сейфрид, Анджела Басет, звездите от " Костюмари " Гейбриъл Махт и Патрик Джей Адамс, Джордж Лопес, Джулия Гарнър, Джъстин Хартли, Мишел Йео и Уил Ферел - това е първият лист с водещи на 81-вите награди " Златен глобус " на 7 декември, заяви Deadline.


Джо Кой е водещ на премиите " Златен глобус ", които ще отличат най-хубавите филми и телевизионни продукции за годината. Церемонията ще се излъчи от 20:00 ч. по Гринуич онлайн по Си Би Ес и в стрийминг по Paramount+.

Сред тазгодишните номинации за " Златен глобус " в 26 категории боксофисният първенец „ Барби “ от 2023 година на Warner Bros води измежду всички филми с девет, следван от „ Опенхаймер “ на Universal с осем и „ Убийците на цветната луна “ на Apple и „ Клети създания “ на Searchlight с по седем. В телевизионните съревнования последният сезон на „ Наследници “ на има девет номинации, най-вече до момента за сериал, като е отличен във всички категории, в които може да взе участие.

Тазгодишните " Глобуси " включват две нови категории награди, в това число най-хубаво осъществяване в телевизионна стендъп комедия.

Дългогодишният продуцент на " Глобусите " Dick Clark Productions възнамерява, провежда и продуцира тазгодишните награди, откакто активите, правата и собствеността на " Глобусите " бяха добити от Dick Clark Productions и Eldridge от Асоциацията на задграничната преса в Холивуд през юни. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР