Аманда Холдън изглеждаше абсолютно зашеметяващо, когато се върна в Heart

...
Аманда Холдън изглеждаше абсолютно зашеметяващо, когато се върна в Heart
Коментари Харесай

Аманда Холдън изглежда елегантна както винаги в плетена зимна рокля под £60

Аманда Холдън изглеждаше безусловно зашеметяващо, когато се върна в Heart Radio Studios във вторник (2 януари) за първия си работен ден. Звездата от Britain's Got Talent, 52, изряза елегантна фигура в кремава плетена миди рокля (£55) с кръгло деколте и оребрено покритие.

Във видео, оповестено в историята й в Instagram, тя сподели: „ Добро утро. Днес е 2 януари. Казах честита нова година, само че честита нова година. Върнахме се на работа и това усещам се супер рано, само че в действителност е хубаво да се върна. "

" Аз съм в тази прелестна прилепнала рокля от Pretty Lavish. Такава е, както я виждате, това е прелестна вълнена рокля, само че вижте, аз съм вдишвайки по този метод - добави тя, преди да си поеме въздух. След това тя издиша назад и се хвана за корема.

Плетеният отбор на Аманда е от налична фешън марка Pretty Lavish, която е обичана от хора като Франки Бридж и Рошел Хюмс. Нейната шикозна рокля се предлага в английски размери XS, S, M и L, само че към този момент се продава бързо.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР