Амал Клуни е символ на изтънченост и елегантност. С появата

...
Амал Клуни е символ на изтънченост и елегантност. С появата
Коментари Харесай

Пореден урок по стил от Амал Клуни

Амал Клуни е знак на изисканост и грациозност. С появяването си тя постоянно буди удивление с безупречния си жанр и нюх към модата. Преобладаващо тя залага на консервативните дрехи с изчистени линии, въпреки всичко е юрист и деятел за правата на индивида, само че от време на време си разрешава да разчупва класиката. И да съчетае повърхностно лятна рокля със спортни обувки или да заложи на провокационен, прилепващ по тялото тоалет.
 Джордж Клуни, Амал Клуни, Льо Вал, Бриньол, наводненията от 2021 година във Франция и великодушното подаяние на артиста
Щедрото подаяние на Джордж Клуни

А някои са неблагодарни

В последната си публична изява, Амал бе еднообразно и елегантна, и съвременна. Модната икона дойде на аления килим със своя брачен партньор Джордж Клуни, а мотивът бе връчването на премиите на The Prince`s Trust и TK Maxx & Homesense, които означават изключителни достижения на младежи.

За първата обществена поява със брачна половинка си за 2023 година виждаме Амал с грациозен, ярък гащеризон с разголени раменете и необятно разкроен в долната част. Цветът е непоказен, вариращ в бежово-розовата гама, а черният кожен подробност на талията, който се вързва с тъмните обувки с изострен връх, придава моден свършек на визията. Аксесоарите са семпли и подбрани с точност - дребна бежова чанта и сребристи обеци.
 Снимка 618645

Джордж от своя страна, както постоянно, е заложил на безспорната класика - едноцветен типичен костюм в цвят въглен, риза в същия колорит и черни обувки. Единствено слънчевите очила внасят едно по-небрежно лъчение на другояче прекомерно строгата визия.

Събитието се състоя в лондонския спектакъл Royal Drury Lane а към двойката се причислиха редица известни персони, както и майката на Амал, Бария Аламудин, написа InStyle.
 Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, Хилария и Алек Болдуин, Амал и Джордж Клуни и двойките с огромна разлика във възрастта
Знаменити двойки с огромна разлика във възрастта

Кои влюбени ги разделят цели 26 години

Фондацията The Prince`s Trust е учредена през 1976 година от крал Чарлз III, за стимулиране и подкрепяне на младежите и техните постижния в разнообразни сфери на науката и живота.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР