Амал Клуни е омъжена за Джордж от близо девет години,

...
Амал Клуни е омъжена за Джордж от близо девет години,
Коментари Харесай

Вдъхновение за булките: Амал Клуни блесна с вечерна визия на Комо

Амал Клуни е омъжена за Джордж от близо девет години, само че последната ѝ визия за вечерна среща наподобява, че все едно е булка. Семейство Клуни бяха видяни ръка за ръка по време на неотдавнашна вечер на езерото Комо, Италия. Актьорът носеше черен костюм, а адвокатката избра украсена бяла винтидж рокля на Christian Dior, която сигурно ще се хареса на десетки булки.
               

В предишното адвокатката по правата на индивида е предложила доста ентусиазъм за вечерни визии, само че са малко тези, които са били толкоз брачни, колкото вечерята ѝ в Grand Hotel Tremezzo на Комо.

Дългата до пода рокля на Клуни от сбирката пролет/лято 1999 на Джон Галиано за Christian Dior е украсена с фина линия дантела и деликатни къдрички тъкмо под бюста - претекст, който се повтаря на бедрата и коленете, привличайки погледа към високия прорез на роклята до бедрата, който разкрива чифт типичен загорели крайници.

Подходящият ѝ бял колан и обеците с форма на круша издигат визията на ново равнище.

Въпреки че ефирната рокля на Клуни е добре пристигнало ентусиазъм за идната ви среща, тя е идеална и за посрещане на посетители, афтърпарти или даже за брачна гала на брега на езерото Комо?
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР