Amadeus Sofia назначава Оливие Гитар за генерален директор от 1

...
Amadeus Sofia назначава Оливие Гитар за генерален директор от 1
Коментари Харесай

Amadeus Sofia назначава Оливие Гитар за генерален директор и директор „Проекти изследователска и развойна дейност“

Amadeus Sofia назначава Оливие Гитар за общоприет шеф от 1 август. Той поема ролята от Свежен Василев, който се пенсионира. В допълнение, от 1 юни Оливие дава отговор за изследователската и развойната активност на компанията в София в качеството си на шеф „ Проекти “ на Amadeus Sofia.

Една от задачите му като шеф „ Проекти “ е разширението на функционалностите на актуалните софтуерни решения, както и на типа на употребяваните технологии, с цел да може компанията да отговори на настоящите потребности и бъдещите трендове в туристическа промишленост. В качеството си на общоприет шеф, Оливие ще дава отговор за разрастването на Amadeus Sofia, както и за дейното взаимоотношение на екипа за изследователска и развойна активност в София с останалите центрове на Amadeus по света.

„ С подновяването на пътуванията на хората, усилваме нашите вложения в България. Търсим повече от 100 специалисти с C++, Python, Java, PHP и Angular, както и QA експерти, които да се причислят доникъде на 2023 година. Те ще вземат участие в създаването на постоянни и новаторски решения за ръководство на пътуванията, и ще спомагат за мигрирането на нашите решения в облачната инфраструктура. Имаме огромни упоритости за Amadeus Sofia ”, показа Оливие за своето предопределение.

Amadeus Sofia е един от основните центрове за изследователска и развойна активност на Amadeus. В него работят близо 300 експерти, които употребяват разнообразни технологии и принадлежности – C++, Python, PHP, Java, Oracle, MongoDB, JavaScript, PHP, Angular, HTML, CSS,.NET и други Екипът в България е фокусиран както върху създаването на новаторски решения за бизнес клиенти, по този начин и върху обезпечаването на софтуерни решения за железопътните превозвачи. С поддръжката на екипа и дейната им работа по профилирани планове, ориентирани към обслужването на милиарди пасажери, се усъвършенства методът, по който работят туристическите организации по целия свят.

Пътуванията предизвикват напредъка. Amadeus предизвиква пътуванията. Те се реализират благодарение на софтуерните решения на Amadeus, създадени за туристически организации, туроператори, авиолинии, летища, хотели, автомобилни и железопътни превозвачи.

Amadeus създава своите технологии в партньорство с туристическата промишленост в продължение на повече от 30 години. Компанията вниква в дълбочина в визията на пътуващите за тяхното пътешестване и дава най-комплексните, надеждни и сериозни системи нужни на клиентите. През 2019 година Amadeus свързва над 1.9 милиарда души с локални компании, които дават туристически услуги в над 190 страни.

Amadeus е компания с световен метод на мислене и локално наличие там, където клиентите имат потребност от нея.

Мисията на Amadeus е да образува бъдещето на пътуванията. Стреми се да предложи по-модерни технологии, които да усъвършенстват пътуванията на хората.

Amadeus е компания от листата на IBEX 35, записана на испанската фондова борса под показател AMS.MC. В последните 10 години получава самопризнание от Dow Jones Sustainability Index за своите планове за стабилно развиване.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР