"Ама ти не затова си там!"Добре. Ще спра да карам

...
"Ама ти не затова си там!"Добре. Ще спра да карам
Коментари Харесай

Ицо Хазарта отговори на нападките с нов коментар в мрежата

"Ама ти не по тази причина си там! "

Добре. Ще спра да карам хиляди километри из България в неработните за Народното събрание дни и да вървя при тези деца. Ще спра да извозвам часове наред с тях, с цел да ги увещавам да учат и да спортуват. Ще спра да им диря учители и курсове. Ще спра да им споделям какво са опиатите и по какъв начин да се предпазят от тях, преди да са унищожили живота им. Ще спра да се срещам персонално с всяко от тях и да си приказваме човешки за проблемите им. Ще спра да ги стимулирам и да влагам в образованието им.

Вместо това ще стартира да взимам думата по 10 пъти дневно - сякаш за процедура към ръководителя, а в действителност - с цел да наскърбявам съперниците си. Ще импортирам питания, на които знам отговора, с цел да изгубвам времето на целия парламент и след това ще споделям: вие нищо не вършиме. Ще свиквам министри на чуване, само че няма да ги чувам, а ще бутам по масите, ще ритвам седалките и ще грухтя от място, та никой да не чуе какво споделят. Ще входирам законопроекти, които знам, че няма да бъдат признати, само че това ще ми дава часове време на трибуната, с цел да дърдоря отровни неистини и да се върша на избавител на страната ми.

"Ама ти не пишеш закони!”

Добре. Освен на следващия ден да помоля юристите, икономистите и всички други образовани сътрудници от нашата група да спрат да пишат закони и да оставят това на мен. Аз също пиша. Вярно - песни, но все е писане. Ще помоля и някой от математиците да ми изясни по какъв начин се вършат промени и се одобряват най-важните закони със 67 от общо 240 депутата.

И за край - обичаното ми.

“Ти това можеш да го правиш и без да си народен представител!”

А ти правиш ли го?

Ицо Хазарта
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР