Алвин Камара от Ню Орлиънс Сейнтс спря 3 мача, след като пледира да не участва в битка в нощен клуб в Лас Вегас

...
Рънингбекът на Ню Орлиънс Сейнтс Алвин Камара беше отстранен за
Коментари Харесай

Рънингбекът на Ню Орлиънс Сейнтс Алвин Камара беше отстранен за три мача за нарушаване на политиката за лично поведение на NFL, след като той пледира да не се състезава по обвинения, произтичащи от битка в Лас Вегас, обяви лигата в петък.

28-годишният Камара каза в петък в тренировъчния лагер на светците, че поема отговорност за своята роля в инцидента през февруари 2022 г., когато човек твърди, че са били бити в нощен клуб.

„Лоша преценка от моя страна, определено лошо решение, но аз съм мъж“, каза Камара пред репортери в съоръженията на отбора в Метари, Луизиана. „Всичко, което съм направил в живота си, съм се спрял и мога да нося отговорност. Мога да кажа, когато греша, и съм грешал напълно. Засрамих светците, засрамих семейството ми и майка ми, засрамих себе си, смутих този град и щита, очевидно смутих НФЛ.“

ЛАС ВЕГАС, НЕВАДА - 2 МАРТ: Рънингбекът на Ню Орлиънс Сейнтс Алвин Камара се появява в окръжния съд на окръг Кларк по първоначално обвинение в Регионалния център на правосъдието на 02 март 2023 г. в Лас Вегас, Невада. Камара, ъгълът на Канзас Сити Чийфс Крис Ламънс, Дарин Йънг и Пърси Харис бяха обвинени от голямото жури на окръг Кларк по обвинение за тежко престъпление за побой със значителна телесна повреда и грубо обвинение за престъпление за заговор за извършване на побой във връзка с предполагаемо нападение на Дарнел Грийн извън нощния клуб Drai ЛАС ВЕГАС, НЕВАДА – 2 МАРТ: Рънингбекът на Ню Орлиънс Сейнтс Алвин Камара се явява в окръжния съд на окръг Кларк по първоначално обвинение в Регионалния правосъден център на 02 март 2023 г. в Лас Вегас, Невада. Камара, ъгълът на Канзас Сити Чийфс Крис Ламънс, Дарин Йънг и Пърси Харис бяха обвинени от голямото жури на окръг Кларк по обвинение за тежко престъпление за побой със значителна телесна повреда и грубо обвинение за престъпление за заговор за извършване на побой във връзка с предполагаемо нападение на Дарнел Грийн пред нощния клуб Drai's After Hours в The Cromwell Las Vegas по време на уикенда на NFL Pro Bowl на 05 февруари 2022 г. (Снимка от Ethan Miller/Getty Images) Итън Милър/Гети изображения

Камара, заедно с трима други мъже, включително корнербека на Индианаполис Колтс Кристофър Ламънс, бяха арестувани през февруари 2022 г. от столичната полиция на Лас Вегас. Те бяха обвинени по-рано тази година. Ламънс също беше отстранен за три мача заради ролята си в инцидента.

Според онлайн съдебните регистри, Камара през юли е подал молба „без оспорване“ за обвинение за нарушение на обществения ред и се е съгласил на глоба от 500 долара, възстановяване на медицински разходи на жертвата и 30 часа общественополезен труд.

Адвокатът на Камара, Дейвид Чесноф, потвърди подробности за присъдата, но не предложи допълнителен коментар.

CNN се свърза с окръжната прокуратура на окръг Кларк за случая.

В петък Камара каза пред репортери, че се е срещнал с комисаря на НФЛ Роджър Гудел в Ню Йорк ден преди това и каза, че дискусията е минала добре.

Той каза, че инцидентът и правните проблеми са го засегнали психически, финансово и върху приятелствата му през последните 17 месеца.

„Не замазвам ситуацията и не я омаловажавам по никакъв начин“, каза той. „Беше лоша преценка от моя страна и очевидно беше жалко. Просто трябва да е нещо, в което да съм зрял, да поема собствеността върху него и да вземам по-добри решения.“

Камара ще има право да се завърне в мача на отбора от седмица 4 срещу Tampa Bay Buccaneers.

Той навлиза в седмия си сезон в НФЛ, след като беше избран от Светците в третия кръг на Драфта на НФЛ за 2017 г. от Университета на Тенеси.

Камара, който беше избран за петата си кариера Pro Bowl миналия сезон, се втурна за 897 ярда и два тъчдауна в 15 изиграни игри.

Анди Роуз и Стив Алмаси от CNN допринесоха за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР