Алтернатива на налагането на мащабни санкции срещу Русия заради събитията

...
Алтернатива на налагането на мащабни санкции срещу Русия заради събитията
Коментари Харесай

Байдън: Алтернатива на мащабните санкции срещу Русия би било началото на Трета световна война

Алтернатива на налагането на огромни наказания против Русия поради събитията в Украйна би било началото на „ трета международна война “, сподели президентът на Съединени американски щати Джо Байдън.

„ Имате две благоприятни условия: да започнете трета международна война и физически да влезете във война с Русия или да гарантирате, че страна, която нарушава толкоз неприятно интернационалното право, заплаща цената за това “, сподели Байдън пред журналиста и артист Браян Тайлър Коен в своя канал в YouTube, оповестява РИА Новости.

Той акцентира, че събитията в Украйна ще имат последици за Русия освен в близко, само че и в далечно бъдеще.

„ Русия ще заплати сериозна цена за това в кратковременен и дълготраен проект – изключително в дълготраен проект “, добави американският президент.

По-рано Съединени американски щати и Европейският съюз оповестиха, че са наложили наказания против съветското управление, в това число против съветския президент Владимир Путин.

Съединени американски щати не изключват опцията за налагане на наказания против съветския енергиен бранш. В същото време се акцентира, че войната с Русия не е в полза на Съединени американски щати.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР