Алтерко АД (BSE: A4L / ISIN: ),водещият производител на IoT

...
Алтерко АД (BSE: A4L / ISIN: ),водещият производител на IoT
Коментари Харесай

Алтерко стартира партньорство с Power Workplace и навлиза на образователния пазар в Хонконг

Алтерко АД (BSE: A4L / ISIN: ),водещият производител на IoT и умни артикули за дома, разгласи през днешния ден старта на партньорството сред своята азиатска дъщерна компания Allterco Asia ltd. и Power Workplace – PropTech систематичен интегратор и снабдител на IoT решения, основан в Хонконг. Благодарение на това партньорство, Power Workplace ще има изключителното право да популяризира Shelly – отличената с редица награди продуктова линия за автоматизация на Алтерко, в бранша на висшето обучение в Хонконг.

Power Workplace е PropTech систематичен интегратор и снабдител на IoT решения в Хонконг. Power Workplace посвещава активността си на създаването на решения и приложения за актуалните потребности на бизнеса – интелигентни офиси и здания, повишение на продуктивността на чиновниците посредством планиране и внедряване на интелигентни решения на работното място и разбор на заетостта в действително време. В момента Power Workplace се концентрира върху пазара на висшето обучение, където компанията работи с 3 от най-големите университети в Хонконг и бързо уголемява наличието си.

За разлика от доста други софтуерни марки, устройствата Shelly са съвместими с всички електрически съоръжения, което ги прави съвършеният избор за автоматизация на здания без да се прави спомагателна реорганизация. Освен това, неповторимите скриптови функционалности на устройствата от сериите Shelly Plus и Shelly Pro разрешават спомагателното създаване на персонализирани сюжети, основани на светлина, час, метеорологични условия или разнообразни събития, които вършат интелигентната автоматизация още по-интуитивна и потребна в всекидневието.

„ Повече от 5 милиона устройства Shelly към този момент са били продадени в международен мащаб “, сподели Реймънд Чан, основен изпълнителен шеф на Power Workplace. „ Вълнуваме се да представим тези новаторски смарт решения за автоматизация на нашите клиенти в Хонконг. “

„ Щастливи сме да си партнираме с Power Workplace и да доставяме устройства Shelly на просветителния пазар в Хонконг. Това е значим миг за нашата компания, защото ни дава невероятната опция да бъдем част от обучителния развой на толкоз доста надарени и амбициозни млади експерти “, сподели Димитър Димитров, основен изпълнителен шеф на Алтерко .
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР