Алши Барти изцяло доминира на тазгодишния Аустрелиън Оупън и едва

...
Алши Барти изцяло доминира на тазгодишния Аустрелиън Оупън и едва
Коментари Харесай

Барти: Австралия е любимата ми дестинация от Тура; нямам търпение за финала

Алши Барти напълно господства на тазгодишния Аустрелиън Оупън и едвам малко на брой са тези, които считат, че австралийката ще напусне шампионата без трофея. Но самата Барти показа в изявление, че няма никакви упования към себе си, възнамерява само да се наслаждения на дуела.

След края на полуфиналния си мач през вчерашния ден против Мадисън Кийс международната номер едно разяснява идното си присъединяване в заключителния стадий на конкуренцията. Тя още си напомни миг от детските си години, който вечно ще остане в съзнанието й, а ето и точните й думи:

" Спомням си първото си присъединяване на Australian Open. " - разяснява Барти по време на конференцията си. " Бях единствено на 11 или 12 години, когато пристигнах на подготвителен лагер през втората седмица на Australian Open. Да видиш какъв брой професионална е атмосферата беше в действителност отварящо очите. А вижте къде съм в този момент - от дете, занапред прохождащо в спорта, до финалистка на шампионата.

Финалът в събота ще бъде ново прекарване за мен. Така че се впускам в това премеждие с усмивка на лицето и подготвена да направя всичко по силите си. Наистина чакам с неспокойствие да изляза за един финален мач тук, с цел да му се насладя изцяло, преди да настъпи краят на обичаната ми част от сезона на WTA. " - приключи Барти.

Източник: WTA

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР