Алпинистът Атанас Скатов, който стана Спортист №1 на Варна за

...
Алпинистът Атанас Скатов, който стана Спортист №1 на Варна за
Коментари Харесай

Експерт в Община Сливен: Скатов №1 на Варна? Благодарим ви, че го взехте, голям проблем ни е

Алпинистът Атанас Скатов, който стана Спортист №1 на Варна за 2019 година, е взел 5000 лева от община Сливен за реклама и ПР на Сливен през 2019 година В същото време Скатов е лице на община Варна в рекламната акция „ Варна – европейски град на спорта “ и съгласно неофициална информация от община Варна е поучил в пъти по-голяма сума, написа varna-sport.com.

И отново в това време, Скатов продължава да желае пари от община Сливен.

В комисията по Спорт под Сините камъни са получили искане от алпиниста за още хилядарки, откакто през септември му е било отказано искане за финансиране.

„ Благодарим Ви, че го взехте. Голям проблем ни е, тъй като не дава отговор на никакви критерии за награждаване за спортно достижение през годината. Ние си имаме строги критерии за установяване на състезател №1 на Сливен за годината. Това е точкова система за присъединяване на олимпийски игри, международни и европейски шампионати и при нас няма по какъв начин да има кавги. Първото нещо, което желаеме, е протокол, някакъв документ за присъединяване в съревнование. При Скатов подобен документ няма и по тази причина ние не сме го допускали до присъединяване въобще в класацията в годините обратно “, изясни специалистът в отдел „ Спорт ” на община Сливен Силвия Никова.
 

За община Варна обаче тези критерии нямат значение и посредством свои послушни публицисти избраха Скатов за №1 на 2019 година в града.

Какво тук значи някакъв си състезател №1 на Варна?
 

Кой е отговорен за изборът му – спортните публицисти, кой различен.

Затова половината публицисти отхвърлят да гласоподават, а част от другата половина ще се откажат следващата година.

Варна да се учи от Сливен по какъв начин се вършат тия работи, само че не им изнася. Все отново да прочетат по какъв начин го вършат в Сливен.

Решението какъв да е състезател №1, се взема от комисия, формирана от 11 представители – двама на общината – зам.-кметът Пепа Чиликова и специалистът Силвия Никова, и девет от спортните клубове. След прегледаните и разисквани номинации десетката бе избрана посредством точкова система за най-хубавото им достижение през годината от международни, европейски и балкански шампионати.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 4 секунди) Рейтинг: 4385 | Одобрение: -9870 Общината ще прави каквото пожелае! Точка! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР