ALPINE разкри информация за две нови специални серии на възродената легенда A110-

...
ALPINE разкри информация за две нови
специални серии на възродената легенда
A110-
Коментари Харесай

ALPINE с две нови специални серии на A110

ALPINE разкри информация за две нови специални серии на възродената легенда A110- A110 Légende GT и A110 Color Edition, първите доставки на представители на които ще бъдат осъществени през лятото на тази година. Успоредно с това от компанията, част от Groupe Renault, анонсираха и стартирането на активността на новата си програма за персонализация Atelier Alpine.

Първата от сериите е лимитираната A110 Légende GT, в която ще бъдат включени единствено 400 автомобила, всеки един от които се отличава с голям брой неповторими за версията екстериорни и интериорни елементи. От компанията споделят, че това е най-рафинираната версия на модела до момента, ще се предлага в три цвята, специално осъществяване на интериора, регулируеми спортни седалки на Sabelt с кожена тапицерия, специфичен комплект пътни чанти и аксесоари и други.

ALPINE A110 Légende GT, който е със стартова цена от 69 300 евро, е оборудван с 1.8-литров турбоагреат, който генерира максимална мощност от 249 конски сили, и който в комбинация с роботизираната трансмисия и общото ниско тегло на колата, е в състояние да я форсира от 0 до 100 км/ч за 4.5 секунди и до оптималната скорост на движение от 250 км/ч.

A110 Color Edition 2020 е тематична серия, която ще се трансформира на годишна база, като всяка една ще се отличава цветово. Първата по рода си линия е изпълнена в уникалното Sunflower и след приключването на продажбите й в края на годината, цветът ще бъде изваден от портфолиото на марката.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР