Alpine представя A110 Sastruga на панаира за модерно и съвременно

...
Alpine представя A110 Sastruga на панаира за модерно и съвременно
Коментари Харесай

Alpine A110 by Obvious на Art Paris 2022

Alpine показва A110 Sastruga на панаира за съвременно и модерно изкуство Art Paris.
Това неповторимо произведение е артикул на разговор сред Alpine и Obvious, колектив, който е пионер в потреблението на изкуствен интелект в изкуството.
Това ново артистично съдействие показва уговорката на Alpine да поддържа творчеството и да изследва неразучени територии.
От през днешния ден до 10 април 2022 година Alpine A110 Sastruga е изложен в Grand Palais Éphémère. Alpine и арт колективът Obvious показват резултата на своето артистично съдействие - „ арт автомобил “, изследващ креативния капацитет на изкуствения разсъдък (AI) и логаритми, като предизвикват разговора сред технологиите и страстите. Това съдействие е част от продължаващия ангажимент на Alpine към изкуствата, който през днешния ден прави нова стъпка напред.

Вземайки присъединяване в Art Paris 2022, събитие за съвременно и модерно изкуство, дружно с Obvious, Alpine преследва своя артистичен ангажимент за втора поредна година.

A110 Sastruga, автентично произведение, фокусирано върху софтуерните и научни нововъведения в границите на художественото творчество

Alpine се построява като легенда с помощта на механически нововъведения и автомобилно съвършенство в услуга на продуктивността и страстите. Легендарното спортно завещание на марката е ентусиазъм за Obvious в основаването на неповторимо произведение, материализиращо мислено съревнование, синтез на всички спортни писти, на които Alpine се е отличил. Върху корпуса на емблематичния Alpine A110 е поместена мислена писта, генерирана с помощта на изкуствен интелект. Стилът й черпи ентусиазъм от феномена саструги, в който снегът, ерозиран от вятъра, оставя геометрични талази на земята. Това събитие отразява ДНК-то на Alpine и е креативната основа за този план. На гърба на A110 има математическа формула, автограф на артистите, която символизира логаритъма, с който колективът е работил, с цел да генерира въображаемата Alpine писта.

Този извънреден модел е плод на няколко месеца съдействие сред Alpine и Obvious, преодолявайки пропастта сред наследството и модерността и поставяйки под въпрос връзката на обществото с новите технологии. Чрез основаването на въображаемата писта, творчеството употребява опциите на машинното образование, позволяващо на компютрите да се „ учат “ от данни и GAN, клас логаритми за образование без контрол. Художниците черпят ентусиазъм от пистите, белязали историята на марката от Льо Ман до Пол Рикар, Педралбес, Пескара, Монжуик, Монсанто, Маникур, Лонг Бийч, Лосайл и Кялами, употребявайки познати детайли, с цел да създадат въображаемата писта реалистична: питлейн, зони за ускоряване, прекъсване и изпреварване. Оригиналността се крие и в многопосочно кръстовище, позволяващо на лидера да избере обичаното си трасе. Тази мислена писта е опция за планиране на колата във футуристична галактика с голям брой благоприятни условия.

Obvious съумя да улови ДНК-то на нашата марка, с цел да сътвори автентично и неповторимо произведение на изкуството, подчертаващо твърдата ни вероятност за бъдещето. Obvious и Alpine споделят една и съща упоритост: да използваме софтуерни нововъведения, с цел да преоткрием себе си и да изследваме непрестанно разширяваща се област на благоприятни условия. Чрез това съдействие ние сме горди да допринесем за появяването на нова форма на творчество и да бъдем свързани с тези визионерски художници. Лоран Роси, основен изпълнителен шеф Alpine
Това произведение е резултат от дълъг креативен развой, в който се стремихме да си представим неповторим обект, който комуникира технологията и спортната екпертиза, черпейки от наследството на тази историческа марка. Alpine ни даде огромна креативна независимост и това достижение показва тяхното предпочитание да завладеят нови граници. Collectif Obvious

Art Paris, водещият панаир за съвременно и модерно изкуство

Окуражаван от триумфа на изданието си през септември 2021 година, което откри Grand Palais Éphémère на Марсово поле и притегли рекордните 72 746 гости, тази пролет Art Paris се завръща със лист от 130 галерии от повече от двадесет страни.

Щандът на Alpine (D16) показва другите стадии на креативния развой и разговора сред Alpine и Obvious.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР