Alpine Academy представя своята нова партньорска програма, която ще действа

...
Alpine Academy представя своята нова партньорска програма, която ще действа
Коментари Харесай

Никола Цолов се присъединява към новосъздадената партньорска програма на Alpine Academy

Alpine Academy показва своята нова партньорска стратегия, която ще работи в унисон с академията, с цел да развива и набира най-хубавите бъдещи състезатели;
Партньорската стратегия на Alpine ще предложи на своите водачи професионална поддръжка и ще обезпечи преимуществата на работата в оборудванията на тима BWT Alpine F1 в Енстоун;
Представители на партньорската стратегия на Alpine за първата година ще бъдат българинът Никола Цолов, някогашният водач на академията Адриен Дейвид, водачът от W Series Аби Пулинг, както и младежите Кийн Накамура и Матеус Ферейра;
Аби става първата жена играч в академията и в допълнение акцентира уговорката на Alpine за поощряване на приобщаването в работната среда и моторните спортове.
Alpine Academy с горделивост показва нова партньорска стратегия, чиято цел е да поддържа и възпитава обещаващи млади спортни водачи, когато стартират кариерата си в моторния спорт, както и да работи като евентуална стратегия за зареждане на Alpine Academy.

Партньорската програмата на Alpine ще предлага на своите млади водачи професионална поддръжка в решителен стадий от кариерата им, в това число, само че освен, кариерни препоръки, образование, попечителство, PR образование и други. Пилотите ще имат опцията да употребяват оборудванията от международна класа в централата на академията в Енстоун.

Представител в първия сезон на партньорската стратегия на Alpine ще бъде българинът Никола Цолов. Тийнейджърът, управителен от двукратния международен първенец от Формула 1 Фернандо Алонсо, се радва на съществени триумфи в картинга и се причислява към Campos Racing за сезон 2022 на FIA Spanish Formula 4.

Аби Пулинг, водещ водач в сезон 2021 на W Series, става първата жена в програмата на Alpine Academy. Многократно заемала сцени във FIA Formula 4, Аби се завръща в W Series през 2022 година със съществени упоритости за купа при водачите. Аби оглавява и уговорката на Alpine за поощряване на приобщаваща работна среда, която улеснява интеграцията и развиването на дамите в компанията.

Към Аби ще се причисли някогашният водач на академията Адриен Дейвид, най-младият първенец в историята на FIA Formula 4, печелейки шампионата на Франция през 2019 година единствено на 15 години. Адриен ще взе участие в сезон 2022 на Formula Regional European Championship by Alpine с тима на R-ace GP.

Японският водач Киан Накамура, международен картинг първенец на FIA в категорията OK-Junior, и бразилецът Матеус Ферейра допълват екипа от водачи в партньорската стратегия на Alpine. Двамата 14-годишни водачи ще се състезават в серията OK Karting с тима Kart Republic.

Новата партньорска стратегия на Alpine ще бъде ръководена от директорката на Alpine Academy Миа Шаризман и шефа на планове за разширение Давиде Бривио, продължавайки напъните за набиране на най-хубавите млади водачи, които да се включат в Alpine Academy.

Много сме разчувствани да обявим нашата партньорска стратегия на Alpine, която ще работи дружно с академията от тази година. Програмата ще даде на младите водачи по целия свят значима поддръжка, кариерни препоръки и образование. Имаме петима млади водачи, които влизат в програмата тази година в лицето на Аби, Адриен, Никола, Киан и Матеус. В дълготраен проект предвиждаме партньорската стратегия на Alpine да подхранва нашата академия с най-талантливите млади водачи от целия свят, с цел да реализираме бъдещи триумфи за Alpine в моторните надпревари. Миа Шаризман, шеф Alpine Academy
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР