Ало, 911?“ Уелската линейка разкри някои от най-нелепите обаждания, които

...
Ало, 911?“ Уелската линейка разкри някои от най-нелепите обаждания, които
Коментари Харесай

Службата за линейка на Уелс разкрива най-нелепите спешни повиквания през 2023 г.: „Ръката ми е заседнала в шибаната пощенска кутия“

„ Ало, 911? “

Уелската кола за спешна помощ разкри някои от най-нелепите позвънявания, които е получила тази година — в това число жена, която е изгубила гласа си, човек, който е ял прекалено много кебап и различен човек, чиято ръка е заклещена в пощенска кутия.

Услугата сподели, че е записала големи 414 149 позвънявания до 999, което се равнява на 911 в Съединени американски щати, само че 68 416 се оказаха, че въобще не са незабавни - приблизително 188 подправени позвънявания дневно.

„ Неподходящите позвънявания слагат в допълнение напрежение върху така и така пренатоварената услуга и могат да забавят помощта за другите “, сподели в изказване Анди Суинбърн, изпълнителен шеф на парамедицината.

Агенцията разгласява преписи на някои от по-абсурдните позвънявания, които е получила, които сигурно не изискват незабавна реакция.

„ Знам, че не се квалифицира 100% като [спешен случай], само че жена ми би трябвало инцидентно да е натъркала чили в очите си и очите й горят. Тя се опита да ги изпере и нищо не се случва “, сподели един обаждащ се на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР