Алмати. Жителят на най-големия град в Казахстан – Алмати, Илай

...
Алмати. Жителят на най-големия град в Казахстан – Алмати, Илай
Коментари Харесай

РИА Новости: Казахстанец стигна до финала на женски конкурс за красота без да си сменя пола

Алмати. Жителят на най-големия град в Казахстан – Алмати, Илай Дягилев стигна до финала на женски конкурс за хубост, след което си призна, че е мъж. Това бе обявено от Sputnik Kazakhstan, предава РИА Новости .
Както се оповестява, 22-годишният Дягилев е изпратил свои фотоси в облика на Арина Алиева за присъединяване в състезанието Miss Virtual Kazakhstan. Но, когато младежът се класира за финала, той решил да си признае, че не е жена, след което неговото „ алтер его “ е дисквалифицирано и сменено с друга участница.
„ Стигнах до финала и когато разбрах, че нещата са отишли доста надалеч, взех решение да разоблича облика Арина Алиева. В началото постъпиха 4 хиляди поръчки от цялостен Казахстан, а най-после аз стигнах до финала “, описа Дягилев.
Младият човек изясни постъпката си с „ агитация на естествената женска хубост и харизма “, защото, съгласно неговото мнение, днешните девойки нямат тези качества.
„ Между мен и мои другари породи спор за хубостта. Тогава взех решение да вземам участие в този конкурс. Самият аз постоянно съм защитавал естествената хубост. Сега, както сами можете да забележите, доста от девойките са еднотипни, гримират се еднообразно, обличат се еднообразно и считат, че в случай че следват модата, към този момент са красиви. Аз не мисля по този начин “, съобщи Дягилев.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР