АллахУ Акбар и Прикрывайте! Прикрывайте! Хамас публикува кадри от овладяването

...
АллахУ Акбар и Прикрывайте! Прикрывайте! Хамас публикува кадри от овладяването
Коментари Харесай

САМАЯ МОГУЧАЯ! Защо терористите от Хамас говорят на руски?

" АллахУ Акбар " и " Прикрывайте! Прикрывайте! " " Хамас " разгласява фрагменти от преодоляването на контролно-пропускателния пункт Ерез на границата на Израел и линията Газа и вземането на заложници, в които ясно се чува речта на рускоезични инструктори (4 и 13 секунди), които дават заповеди и координират дейностите на бойци и наемници.

Това надали е голяма изненада. Демократичните страни в целия свят осъдиха бруталните и безчовечен офанзиви на терористите от " Хамас " против цивилни хора в Израел. От друга страна Русия и Китай, които са членове на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, заявиха, че страните в спора би трябвало да покажат въздържаност и да не ескалират повече обстановката.

Така диктаторите Си Дзинпин и Владимир Путин за следващ път показват пред международната общественост, че интернационалното право няма да бъде годно в новия международен ред, който те желаят да наложат. Участието на съветски военни в дейностите на терористите е доказателство за желанието на Владимир Путин за подпали Близкия Изток.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР