Алла Пугачова втрещи феновете си с видео и снимки от

...
Алла Пугачова втрещи феновете си с видео и снимки от
Коментари Харесай

Познахте ли коя е тази голяма руска звезда?

Алла Пугачова втрещи почитателите си с видео и фотоси от банкета, който устрои в чест на своя 70 годишен празник. Примадоната предложения гостите си в един от най-елитните заведения за хранене на Рублевка в Москва. Сред тях бяха видяни освен близки на певицата, само че и нейни сътрудници, както и лица от политическия хайлайф на Русия

Да поздрави Пугачова пристигна персонално и министър председателят на Русия Дмитрий Медведев. По данни на медиите на юбилея са били поканени над 200 посетители. Алла Пугачова изнесе и къс театър пред тях, изпълнявайки някои от най-известните си шлагери.

В обществените медии се появиха и фотографии от тържеството, на които примадоната е неузнаваема. Тя е с изправена коса и прическа с бретон. Певицата е избрала за купона си привлекателен черен, мини тоалет, показващ слабите й крайници. След отслабването й, обаче, лицето също е променено и почитателите се питат какво се е случило, тъй като на фотосите е мъчно да се познае, че това е точно Алла Пугачова. Други считат, че е прекалила с пластичните интервенции.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР