Алкохолният бос Тодор Неделчев не е имал видимост и заради

...
Алкохолният бос Тодор Неделчев не е имал видимост и заради
Коментари Харесай

Защитата на алкохолния бос: Не е имал никаква видимост, затова е станала белята!

Алкохолният необут Тодор Неделчев не е имал видимост и поради това е блъснал велосипедиста в центъра на Пловдив през лятото на 2017 година Това съобщи отбраната на Неделчев през днешния ден пред апелативните съдии, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Адвокатите желаеха и нови три експертизи по делото - съдебно-, видео- и автотехническа експертизи, с които да потвърдят тезата си. Освен това и самият Неделчев изиска от съда да бъде изтънчено досието на потърпевшия от КАТ, с цел да стане ясно, че той е съпричинител на злополуката. По думите на Неделчев велосипедистът е имал телково решение, съгласно което е имал понижени зрение и слух и му е било неразрешено да ръководи триколка или велосипед.

Апелативните съдии взеха решение, че на последващо съвещание ще разпитат движимостите лица, които са изготвили екепртизи по делото досега. След това ще вземат решение по направените претенции за спомагателни експертизи. Така че идващото съвещание по делото ще бъде на 26 ноември.

Припоняме че, Неделчев бе приет за отговорен за това, че на 13.07.2017 година в Пловдив на кръстовището на ул. " Авксентий Велешки " и ул. " Велико Търново " при ръководство на товарен автомобил " Нисан Навара " по несъобразителност е предизвикал гибелта на 87-годишен мъж. Присъдата, която получи е 2 години и 6 месеца отнемане от независимост и отнемане от право на ръководство на МПС за период от 3 години и 6 месеца. Неделчев обаче апелира присъдата си пред Апелативния съд.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР