Алисия реши да избере любовта пред кариерата си.Бившата на Ники

...
Алисия реши да избере любовта пред кариерата си.Бившата на Ники
Коментари Харесай

Богат любовник спира Алисия от участия

Алисия реши да избере любовта пред кариерата си.

Бившата на Ники Михайлов и Валери Божинов внезапно понижи участията си, откогато се залюби с мистериозния паралия. Изпълнителката на Карамел е хлътнала до уши по новия си. С него изкара повече от две седмици на баровския гръцки остров Миконос.

Гаджето на певицата даже кръсти една от лодките си на нея. Мъжът до Алисия желае тя да му отделя цялото си време. Също по този начин я ревнува доста, когато пее пред зажаднели и загорели мъже, написа България Днес.

Алисия към този момент срещна сина си Валери-младши с избраника си. Тримата сега са още веднъж на Миконос, където половинката на Алисия има голяма къща на брега на морето.

Затова певицата взема решение да понижи фрапантно участията си, макар че в този момент е разгарът на сезона. От началото на месеца миньончето има епизодични изяви на сцената, които се броят на пръстите на едната ръка.

Предни години Алисия се спукваше от работа през лятото. Тя работеше без отмора в жежкия сезон. Сега е друго. Фолкаджийката избира връзката пред кариерата.

Алисия не желае да разкрие кой си ляга до нея. Пред продуцентската компания, в която работи, Ася акцентира, че е изтощена и има потребност от отмора. Но повода е връзката й с тайнствения мъж.

За новия на Алисия не се знае съвсем нищо. Освен че е доста богат и е на годините на певицата. Връзката им е от няколко месеца.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР