Алисия и Цветелина Янева са сред номинираните за най-стилни личностиНа

...
Алисия и Цветелина Янева са сред номинираните за най-стилни личностиНа
Коментари Харесай

Галена и Преслава в битка за песен на годината

Алисия и Цветелина Янева са измежду номинираните за най-стилни персони

 19-1-2-galena На 15 януари за втора поредна година ще бъдат раздадени The 1 Lifestyle Awards – премиите, които събират десетки известни персони от разнообразни сфери, отличавайки ги в категориите мода, бизнес, персонален живот, медии и музика.

Тази година в категория мода за купите “Инфлуенсър ” и “Най-стилна персона на годината ” в борба влизат Биляна Йотовска, Бориса Тютюнджиева, Златка Димитрова, Зейнеб Маджурова, Жасмина от “Сделка или не ” и певиците Алисия, Мария и Цветелина Янева. Има и номинация за “Най-екстравагантна персона на годината ”, където участват имената на Иван Динев-Устата и Валентин Кулагин.

Най-силните номинации са в най-пикантната категория – персонален живот. Там за “Свестка двойка на годината ” се борят Гала и Стефан, Дани Петканов и Алекс Богданска, Джино Бианкалана и Кристиана Канева, Емилия и Жорж Башур, и Златка Райкова и Благой Георгиев.

В категория медии има номинации за “Лайфстайл предаване на годината ”, “Водещ/а на годината ” и “Любима риалити звезда на България ”.

Музикалните номинации са разграничени на БГ музика и поп-фолк, като и в двете има “Песен на годината ”, “Видеоклип на годината ”, “Музикална колаборация ”, “Идол на годината ”. Тук участват най-работилите реализатори, измежду които Михаела Филева, Тита, Наско Колев, и хитовите части на 2018 година, като “Няма такава жена ” на 100 Кила, “Над закона ” на Гери-Никол, “Гледай по какъв начин се прави ” на Криско и Слави Трифонов, “Суперпалав ” на Папи Ханс, “Чужди усмивки ” на Тото и други

В поп-фолка надлежно са имената на Фики, Анелия, Мария, Камелия, Цветелина Янева и други, както и песните “Да гори в обич ” на Преслава, “#ДайМиЛюбов ” на Галена, “112 ” на Галин, “Много съм добра ” на Деси Слава, “По такива си падам ” на Емилия и Емрах, “Любов ли е ” на Алисия и Константин, “Купих ти сърце ” на Емануела и Джордан, “Шефката ” на Тони Стораро и Галена и други

В конкуренция за “Майка на годината ” влизат синоптичките Гергана Малкоданска, Деси Банова и Никол Станкулова, както и певицата Мария Илиева, и актрисата Ралица Паскалева.
Победителите ще бъдат оповестени и наградени със особено направена статуетка на формалната гала на 15 януари 2019 година в The 1 Exclusive.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР