Алиша Кийс е сред малкото прочути изпълнителки, които могат да

...
Алиша Кийс е сред малкото прочути изпълнителки, които могат да
Коментари Харесай

Алиша Кийс разказва за дългия път на успеха

Алиша Кийс е измежду дребното фамозни изпълнителки, които могат да се похвалят с цели 15 статуетки Грами. Набира известност с шлагера " Fallin " от 2001 година и към този момент 20 години е име на международната музикална сцена. Но пътят й към славата не всеки път е бил елементарен.
 Алиша Кийс и „ невъобразимият “ й привет за 2021 година
Алиша Кийс взриви Instagram

Вече и рисува с пианото си

От Bustle се срещат с Алиша Кийс във връзка 20-годишнината от дебютния й албум Songs in а Minor. В изявлението 40-годишната изпълнителка споделя по какъв начин стартира звездната й кариера, кой я пази от " тъмната страна " на промишлеността и какво я вълнува сега.

Казва, че стартира да композира, когато е едвам на 14. Тогава схваща и какво значи писането на музика за нея. Спомня си, че прекарва времето си, като се мотае по улиците на Ню Йорк, обикаля всеки трен, всеки блок в " Харлем ", из целия град.

В този миг се усеща много самотна, само че пък съумява да забележи света към нея и да го изрази в усеща и страсти. Успява да ги показа в песни, откакто през 1998 година се среща с продуцента Кери Брадърс Джуниър, по-известен като Krucial, и две години по-късно подписва контракт с J Records.

Година по-късно, през 2001 г, излиза шлагерът й " Fallin ". " Това беше песента, към която всички гравитираха, само че в това време не звучеше като нищо друго, по тази причина и доста хора не я схванаха ", спомня си Алиша. Всичко се трансформира след забележителното й показване онлайн от Кийс в шоуто на Опра Уинфри. Останалото е история.

Споделя още, че е била заобиколена от мощни мъже, които са й посочили по какъв начин да отстоява себе си и са я предпазили от " тъмната страна " на промишлеността.

И за следващ път загатва името на продуцента Krucial, с който и през днешния ден са близки другари. Благодарна му е, тъй като я е защитавал от редица " недобронамерени " хора, изключително при започване на звездната й кариера.

" Без значение на каква възраст сте, никой не ви познава по-добре от вас " - до този извод стига Кийс и това е мисълта, която й дава сили - от майчинството до музиката, както и за идния й нов албум Homecoming.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР