Алианц Банк България представи първото изцяло дигитално факторинг решение в

...
Алианц Банк България представи първото изцяло дигитално факторинг решение в
Коментари Харесай

Алианц Банк България представи първото изцяло дигитално факторинг решение

Алианц Банк България показа първото напълно цифрово факторинг решение в България – Allianz Bank mFactor, което обезпечава бърз и елементарен развой по финансиране на вземания от корпоративни клиенти. Новото мобилно приложение е налично за
клиенти на Алианц Банк в App Store и Гугъл Play. С mFactor клиентите на банката могат да оставят риска по отсроченото заплащане на банката и да получат средствата си незабавно. Те имат онлайн достъп 24/7 до употребените от тях факторинг услуги през своя смарт телефон или таблет. Всички действия по ръководство на факторинга – от цесията на фактури и заявяване за финансиране до утвърждението, към този момент могат да се вършат през мобилното устройство, което икономисва на клиентите време, старания, опасности и разноски. Бързият и елементарен цифров достъп до всички факторинг услуги дава опция за автоматизирано прекачване на фактури и документи, увещание за идни и просрочени заплащания и доста други. Иновативното решение на Алианц Банк е създадено в партньорство с Аdvanced Mobile Factoring Solutions (AMFS) и Софтуер Груп е в унисон с най-новите трендове на финтех промишлеността в областта на комерсиалното финансиране и на корпоративното банкиране. Изцяло цифровият развой обезпечава над 3 пъти по-бърза и ефикасна връзка по отношение на съществуващите на пазара уеб приложения към трансакционните системи за факторинг.
Внедряването на Allianz Bank mFactor е част от тактиката на банката за цифрова промяна, чиято цел е да предложи на клиентите си устойчиви решения, свързани с ограничение на използването на хартия, в контекста на климатичните промени и понижаване на въглеродния отпечатък върху планетата, оповестиха от компанията.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР