Али Вергова, красивата дъщеря на актьора Юлиан Вергов, е едно

...
Али Вергова, красивата дъщеря на актьора Юлиан Вергов, е едно
Коментари Харесай

Красивата дъщеря на Юлиан Вергов впечатли със супер свеж и младежки аутфит

Али Вергова, красивата щерка на артиста Юлиан Вергов, е едно прелестно момиче, което живее като всеки различен младеж - купони с другари, нощни заведения и разходки до късно. 19-годишната хубавица си пада по екстлемните спортове, само че наподобява има и съществено отношение към модата.

В Инстаграм Али показа свежи снимки от разходката си по софийски улици, а на фрагментите вършат усещане облеклата на хубавицата. Бял панталон с висока талия, пай виолетов топ и лека зеброва пелерина. 

Виж още: След сватбата накъде? Тина и Миро за събитието, терзанията и животът след заветното " да "  

В мненията виждаме Евгения Джаферович и Мила Роберт, които са реагирали одобрително на аутфита на Али. В сторита пък хубавицата е споделила и моменти от щур ваучър, на който е била с другари. 

Щура и свежа, Али има не една или две контузии. Тя е чупила лявата си ръка най-малко 5 пъти, дясната - 2 пъти, а десният крайник - също два пъти. Не знаем по какъв начин е постигнала всички тези счупвания, само че номер едно от обичаните ѝ занимания е скейтбордът, въпреки че контузиите, които има от него, са повече от годините.

Виж още: Риалити популярност: БГ певиците, изгрели в известни музикални формати!

Изображение: https://www.instagram.com/alenavergova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР