Али, ученичка в гимназията Овасо в Оклахома, каза, че последното

...
Али, ученичка в гимназията Овасо в Оклахома, каза, че последното
Коментари Харесай

Приятелите си спомнят Некс Бенедикт, ученик от Оклахома, който почина след сбиване в училище, като „пламенно дете“

Али, ученичка в гимназията Овасо в Оклахома, сподели, че последното нещо, което Некс Бенедикт им е споделил, е „ цветущ рожден ден. ”

Nex взе участие в сборичкване в учебно заведение на 7 февруари, рождения ден на Али, и умря на идващия ден. Майката на Некс, Сю Бенедикт, сподели пред The ​​Independent, че 16-годишният Некс е бил унизен поради полова му еднаквост. В резултат на това гибелта му се трансформира в съединителен зов за ЛГБТК деятелите, защото Оклахома и щатите в цялата страна преглеждат десетки законопроекти, ориентирани към общността.

Али, който употребява местоимения те/те и помолени да приказват единствено с първото си име, с цел да защитят поверителността си, споделиха в изявление, че са били близки другари с Nex.

„ Това беше едно от тези неща, при които ги срещнеш и автоматизирано се чувстваш като че ли ги познаваш от години “, сподели Али в неделя преди бдение за Nex, който те се срещнаха при започване на образователната година. „ Те бяха такова приключенско малко съществ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР