Alfa Romeo ще навлезе уверено в света на електромобилите през

...
Alfa Romeo ще навлезе уверено в света на електромобилите през
Коментари Харесай

Изненадата, която Alfa Romeo готви през 2024 г.

Alfa Romeo ще навлезе решително в света на електрическите автомобили през идната година. Това ще се случи с напълно новия модел на италианците Milano.
 Защо производството на Alfa Romeo Tonale ще бъде забавено
Какво се случва в завода на Alfa Romeo в Южна Италия

Проблеми пред италианците

В края на предходната седмица публично бе обявено Alfa Romeo Milano. Краткият тийзър, който компанията пусна, действително не демонстрира автомобила, тъй като в края му той е затрупан.

Но той имаше за цел да ни удостовери, че нов модел въпреки всичко ще има и какво ще бъде името му. То не е инцидентно, тъй като е отпратка към Милано - градът, в който всичко за Alfa Romeo започва през далечната 1910 година

Разкрито бе също, че Milano ще бъде първият състезателен градски автомобил на марката, като той ще се предлага и в 100% електрическа версия. Той ще навлезе в B-сегмента, който е и най-конкурентен в Европа.

" Milano е първият крайъгълен камък в процеса на преход на марката към електрификация и подобно на Tonale има значимата задача да ускори в допълнение световното наличие на Alfa Romeo ", споделя изпълнителният шеф на компанията Жан-Филип Импарато.

Очаква се Alfa Romeo Milano да бъде показан публично през април 2024 година През септември електрическата версия ще се появи на пазара, а до края на годината към него ще се причисли и по този начин наречения мек хибрид.

С оповестяването на Milano компанията продължава да следва смелия си проект " От 0 до 0 ", а точно 0 електрически модели през 2021 година до нулеви излъчвания през 2027 година

Първо в края на 2022 година дебютира хибридната версия на Tonale, както и  Plug-In хибрид. Догодина Alfa Romeo Milano ще се яви и първият електрически автомобил на марката. Обещанията са, че през 2025 година ще бъде разгласен и първият модел на Alfa Romeo, който ще се предлага единствено като електрически автомобил.
 Тест драйв, Alfa Romeo Giulia и какви са колите за същински автомобилисти
Alfa Romeo Giulia - доказателството, че колите не се избират като тв приемниците

Ето какви са усещанията ни от тази " хубавица "

И по този начин през 2027 година италианците целят всичките им модели и техни версии да бъдат напълно електрически. Един от най-бързите преходи към електрификация в бранша.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР