Alfa Romeo е най-добрата премиум автомобилна марка за 2022 г.

...
Alfa Romeo е най-добрата премиум автомобилна марка за 2022 г.
Коментари Харесай

Alfa Romeo е марка No1 в премиум сегмента по индекс на удовлетвореност сред клиентите на J.D.Power

Alfa Romeo е най-хубавата премиум автомобилна марка за 2022 година в проучването на американската компания за потребителски изследвания, данни и разбори J.D.Power*. Италианският производител е преди всичко по показател на задоволеност на клиентите от покупката.

Alfa Romeo отбелязва най-голямото нанагорнище от всички 14 премиум марки в сегмента спрямо миналогодишното изследване. Легендарната италианска марка прави скок с 8 позиции от деветото до първото място в премиум сегмента.

„ Качеството на нашите артикули и грижата за клиентите са съществени цели за Alfa Romeo. Искрено се гордеем, че нашите старания ни сложиха преди всичко измежду премиум марките по показателя на задоволеност на клиентите от покупката “, сподели Лари Доминик, началник на Alfa Romeo за Северна Америка. „ Фокусирани сме върху непрекъснатото възстановяване на цялостното преживяване на клиентите от притежаването на автомобил Alfa Romeo “, добави той.

Този резултат е самопризнание за работата, която се прави от Alfa Romeo в Съединени американски щати и във всички райони по света във връзка с възстановяване на удовлетвореността на клиентите и качеството освен на продукта, само че и на потребителското преживяване, които са съществени цели за марката.

В България клиентите на Alfa Romeo могат да се възползват от 7-звездно обслужване в центровете на формалния вносител „ Витоша Ауто “. Високото качество и първокласната направа на новите коли се допълват от редица преимущества и услуги, които карат всеки притежател на Alfa Romeo да се усеща специфичен.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР