Alfa Romeo анонсира нова специална версия на Giulia и Stelvio,

...
Alfa Romeo анонсира нова специална версия на Giulia и Stelvio,
Коментари Харесай

ESTREMA: Нова специална версия на Alfa Romeo Giulia и Stelvio

Alfa Romeo анонсира нова специфична версия на Giulia и Stelvio, наречена ESTREMA, за която от компанията разясняват, че е ориентирана към тези от потребителите, които търсят усъвършенстваната динамичност на пътя.

ESTREMA осъществяването на Alfa Romeo Giulia и Stelvio, което ще бъде стартирано на европейския пазар през идващия месец и ще бъде налично за първи път в световен мащаб, ще предложи на бъдещите си притежатели редица характерни дизайн и софтуерни решения, включително общоприетоо адаптивно окачване, карбонови детайли по екстериора и интериора за понижаване на общото тегло, специфични 19- и 20-цолови джанти, седалки с тапицерия Alcantara, противоположен червен тегел по таблото, седалките и кормилото, първокласна аудиосистема Harman Kardon с 14 колони и други.

Giulia ESTREMA и Stelvio ESTREMA ще стъпят на пазара с избор сред двулитров бензинов и също по този начин двулитров дизелов турбодвигател с оптималната мощ от надлежно 280 и 210 конски сили. Конфигурацията и изпълнена с осемстепенна автоматизирана предавателна кутия и система за задивжване на четирите колела Q4.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР