Алфа и бета мъжете се различават по някои показатели. Алфа

...
Алфа и бета мъжете се различават по някои показатели. Алфа
Коментари Харесай

Защо жените избират бета мъже

Алфа и бета мъжете се разграничават по някои индикатори. Алфа мъжете са известни с егото си, със устрема си да изпъкват, да бъдат видяни, както и да заявят мъжкия си капацитет. Бета мъжете са не по-малко мъжествени и почтени. Тяхното бета лъчение никога не трябва да се приема като второстепенно, изпълнено с по-малко самочувствие или с по-малко качества.

Специфики на алфа и бета мъжете
В доста случаи даже дамите избират бета мъже за своите дълготрайни, хармонични и щастливи връзки. Ето за какво този несъзнателен избор е една от тайните за сполучлива връзка.

Бета мъжете са нежни джентълмени
Бета мъжете не са безусловно преобладаващи като алфа мъжете, само че това не ги прави безхарактерни хора, в противен случай. Техният метод е по-неагресивен и това в доста случаи омагьосва дамите и ги притегля. Бета мъжете заобикалят директните спорове и не постановат мнението си безусловно. Те не показват превъзходство над дамите, което ги кара да се усещат пълноценни и равни. Ако имате връзка с бета мъж бъдете сигурни, че в множеството случаи ще бъдете чути и изслушани.

Бета мъжете поемат своя дял от домакинската работа
Характерна линия на алфа мъжете е да считат, че семейството не е тяхна работа. При бета мъжете нещата не стоят по този начин. Те почитат напъните на дамите в поддържането на семейството и на драго сърце поемат своята част от това.

Бета мъжете не са контролиращи
Контролиращият сътрудник е едно от най-токсичните бедствия, които може да ви се случи в съкровен проект. Бета мъжете не са такива. Те нямат фикс идея за надзор, присъща за алфа мъжете, които желаят да знаят какво прави половинката им и с кого е във всеки един миг. Бета мъжете демонстрират повече приемливост към персоналното пространство и не упорстват постоянно нещата да стават по техния метод.

Те са лоялни и подкрепящи
Едно от най-привлекателните неща у бета мъжете е тяхната преданост. Жените, които имат връзка с бета мъже знаят, че могат да разчитат на тях и че могат да им имат доверие. Този вид мъже поддържат половинките си и са постоянно до тях без значение от събитията. Такъв сътрудник е извънредно благонадежден в дълготраен проект.

Бета мъжете няма да ви накарат да бъдете стопанка
Бета мъжете почитат устрема на дамите към самостоятелност, равноправност и тъждество. Ето за какво един бета мъж в никакъв случай не би ви задължил да бъдете стопанка у дома, в случай че не желаете това. Този вид мъже не се усещат застрашени от превъзходството на дамите, което витае в главата на различен вид мъже. Това ги кара да одобряват дамите наедно и да не се пробват да потискат самочувствието им, вкарвайки ги в остарели рамки.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР