Alex & Vladi са първите изпълнители, които ще пеят на

...
Alex & Vladi са първите изпълнители, които ще пеят на
Коментари Харесай

Близначките Alex & Vladi са първите изпълнители на Beat Nights LIVE

Alex & Vladi са първите реализатори, които ще пеят онлайн на Beat Nights LIVE на 4 май (петък) от 20.00 ч. Те ще вдигнат адреналина и положителното въодушевление и ще зарадват публиката с най-големите си шлагери и кавъри в обичаните си рап, соул и R’n’B стилове.

Това ще се случи дни след премиерата на новия им клип към парчето “Мерак”, чиито тийзър този уикенд разпали нетърпението на почитателите да видят идващия им план. Beat Nights празненствата са без аналог в България.

На единствения подскачащ дансинг в страната всеки може да покаже танцови умения по земя и въздух или да провокира гравитацията в темп на миксирани сетове от DJ Alex, или осъществявания онлайн от най-яките български актьори от всички стилове. Домакин на неповторимите Beat Nights е най-големият батут парк у нас Area 52.

Всеки петък в 20.00 часа светлините изгасват, музиката се усилва и стартира тоталното развлечение! Пленителните близначки Alex & Vladi ще зарадват почитателите си на новата поредност Beat Nights LIVE с извънреден сет и мощно театрално наличие.

Подобни празненства са шлагер в Западна Европа в последното десетилетие и заради огромния интерес и ограничавания потенциал на батут парковете във Франция, Англия и Германия, постоянно се чака с месеци на опашката за резервации. В Area 52 има прекарване и предизвикателство за всеки!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР