Алешандре Пантоха е новият шампион нa UFC в категория муха.

...
Алешандре Пантоха е новият шампион нa UFC в категория муха.
Коментари Харесай

Бразилец взе титлата в категория муха

Алешандре Пантоха е новият първенец нa UFC в категория муха. Пантоха детронира Брандън Морено, като завоюва и третата борба посред им. Това стана по време на UFC 290, което се организира в Лас Вегас. В предишното Пантоха към този момент имаше 2 победи над мексиканеца.

ALEXANDRE PANTOJA BY SPLIT DECISION!!

We have a new flyweight world champion in!
— UFC (@ufc)
Битката сред двамата продължи 5 рунда и приключи с победа за Пантоха с разделно решение - (46–49, 48–47, 48–47).

Първият рунд беше доста мощен за Пантоха, който опита събаране, само че не съумя. После той вкара ляво кроше и прати Брандън на земята. Пантоха стартира да вкарва лакти, пробвайки се да нокаутира съперника. Морено се изправи, само че беше засегнат от лактите на бразилеца.

Round 2! Brandon Moreno and Alexandre Pantoja
— SPORTS HIGHLIGHTS (@xavair_m)
Във втория рунд Морено обърна нещата и от своя страна стартира да натиска с удари. Морено придвижи борбата на земята, само че двамата бързо се изправиха. В последните секунди Морено смъкна Пантоха и взе този рунд.

Round 2! Brandon Moreno and Alexandre Pantoja
— SPORTS HIGHLIGHTS (@xavair_m)
В третия рунд Морено вкара лакът и направи рана на съперника. Последваха брутални замени на удари. Пантоха придвижи Морено на земята, а Брандън опита събмишън, само че не съумя.

Round 3! Brandon Moreno and Alexandre Pantoja! 2,1 Pantoja
— SPORTS HIGHLIGHTS (@xavair_m)
В четвъртия рунд двамата размениха здрави попадения. Алешандре придвижи борбата на земята и печелеше скъпи минути надзор. В края на рунда двамата отново се изправиха и размениха удари.

Round 4 brandon moreno vs alexandre pantoja 3,1 Pantoja!
— SPORTS HIGHLIGHTS (@xavair_m)
В петия рунд още веднъж имаше замяна на удари, като по-доброто беше за Пантоха. Брандън вкара лакти, а Пантоха го смъкна на земята. Алешандре скочи на гърба на Морено. В този най-съществен рунд Пантоха просто надлъга Морено. Така борбата стигна до решение, което беше разделно за бразилеца - (46–49, 48–47, 48–47). Това е 4-та поредна победа за Пантоха и той първенец в категория муха. 

Round 5! brandon moreno vs alexandre pantoja odds! Who won?
— SPORTS HIGHLIGHTS (@xavair_m)
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР