Алесандро Дел Пиеро вярва, че Андреа Пирло може да се

...
Алесандро Дел Пиеро вярва, че Андреа Пирло може да се
Коментари Харесай

Смела прогноза: Пирло може да надмине Зидан

Алесандро Дел Пиеро има вяра, че Андреа Пирло може да се трансформира в ментор от най-висока класа. От през вчерашния ден някогашният халф на Италия е старши треньор на Ювентус, без значение че няма нито един мач в треньорското занятие. Логично се вършат съпоставения със Зинедин Зидан, който също без кой знае какъв опит направи гражданска война отпред на Реал Мадрид.

“Пирло има всичко нужно, с цел да стане по-успешен даже от Зидан - разяснява Дел Пиеро пред Sky Sport Italia. - Той към този момент познава клуба, футболистите и шефовете. Смятам, че връзката сред тях до момента е била отлична.”
 Гатузо за Пирло: Прецакан е!
“Но въпреки всичко не е почтено да съпоставяме Андреа със Зизу, тъй като французинът имаше някакъв опит, откакто преди този момент беше отпред на юношите на Реал, както и беше част от щаба на Карло Анчелоти - посочи Алекс. - Но като цяло е налице смяна в цялостното усещане за това какъв би трябвало да бъде един ментор в Италия. Преди се искаше той да е минал през дълъг развой на трупане на опит в долните дивизии, до момента в който напоследък виждаме какви триумфи реализират Филипо и Симоне Индзаги, както и Дженаро Гатузо. Те бяха отлични играчи и незабавно се заеха да водят мощни тимове.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР