Ален Делон иска тихо да си отиде от този свят.

...
Ален Делон иска тихо да си отиде от този свят.
Коментари Харесай

Ален Делон иска тихо да си отиде от този свят

Ален Делон желае безшумно да си отиде от този свят. Това разгласи щерка му Анушка Делон пред списание France Inter. По думите й великият артист към този момент нямал сили да продължава с лекуването си. Нейното разобличаване идва единствено ден откакто 72 огнестрелни оръжия и над 3000 кутии с муниции бяха конфискувани от вкъщи му.

Една от повода те да бъдат прибрани бе, че Ален Делон може да ги употребява за самоубийство

През 2019 година Делон получи инсулт, вследствие на който напредването му мощно се ограничи. В момента той се лекува и от лимфом. Когато се разболя, артистът изрази терзание, че децата му може да се скарат. Точно това и се случи.

„ Ален Делон е надълбоко шокиран от излагането на показ на персоналния му живот, за него това е унизително, същински призрачен сън “, съобщи дългогодишният му юрист Кристоф Айела.

Това се случи ден откакто стана ясно, че именитият киноактьор е завел дело за клюка против най-големия си наследник – Антони Делон.

Спусъкът, който отприщи войната, бе натиснат в самото начало на годината

На 4 януари 59-годишният първороден наследник на звездата от брака му с Натали Делон даде бомбастично изявление за сп. „ Пари мач “. Той разкри детайлности за влошеното здравословно положение на татко си. В него Антони упреква своята полусестра Анушка в укриване от него и от другия им брат Ален-Фабиен на обстоятелството, че артистът е бил подложен в Швейцария сред 2019 и 2022 година на 5 когнитивни теста, като не е съумял да се оправи с нито един.

„ Според лекарите тези проби демонстрират когнитивна деградация, която слага татко ми в положение на психическа уязвимост, т.е. на накърнимост “, споделя Антони. Той акцентира, че Анушка е скрила медицинските резултати поради свои персонални ползи. „ С мълчанието си тя го сложи в заплаха, прибавя още най-възрастният от наследниците на Делон, наричайки сестра си „ способна на всичко манипулаторка “.

От изявлението излиза наяве, че той първи е направил ревю пред полицията, въпреки и без да подава публична тъжба против Анушка

Антони разкрива, че Ален Делон е зле, че не устоя да се гледа в сходно положение, останал без сили.

„ Той приказва малко, уморява се или се нервира, когато го караме да повтори, тъй като не се чува добре какво споделя. Потънал е в мислите си, настроенията му се менят, несъмнено поради това, което претърпява “, продължава откровенията Антони. Според него Гепарда (една от паметните функции на киногиганта) е надвит от старостта и е жертва на загуба на паметта, която му пречи да си спомня диалози и да се придържа към решенията, които взема, цитира в. „ Фигаро “.

Анушка не остана длъжна и отговори на обвиняванията на брат си пред телевизия TF1:

„ Отказвам да бъда омърсена по този метод, да ме третират като манипулаторка, лъжкиня и не знам още какво “, съобщи тя. „ Срам ме е, че нашият фамилен живот, че интимният ни живот е на показ “, добави единствената щерка на легендата, която показа, че не може да спи и е имала предпочитание да се убие, когато схванала за постъпката на брат си. И се закани, че също ще го съди за клюка, отправяне на закани и тормоз. Според нея Ален Делон към момента понася последствията от инсулта, претърпян през 2019 година, само че е изцяло кадърен да води диалози и да подписва документи.

Накрая във войната влезе и най-малкият от семейството, който зае страната на своя полубрат

Ален-Фабиен извади запис на скришен диалог сред Анушка и 88-годишния киноидол. В него се чува единствено гласът на Анушка, която споделя:

„ Уморена съм, баща, поради всичко, което се случва. Погребват ме, а теб те изкарват простак. Преди всичко би трябвало да си внимателен. Ти си простак, а аз съм тъпачка, момиче, което манипулира татко си. Татко, може да се наложи да кажеш нещо, тъй като клопката ще щракне върху теб “. В пост в обществените мрежи Ален-Фабиен призна, че е направил записа с телефона си, обгърнат в забрадка, като го оставил в стаята и излязъл да изпуши една цигара. „ Ти отвори кутията на Пандора “, нахвърли се и той на собствен ред против сестра си.

Източник: 24 часа
Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР