Алексис Мак Алистър ще бъде първото ново попълнение на Ливърпул

...
Алексис Мак Алистър ще бъде първото ново попълнение на Ливърпул
Коментари Харесай

Ливърпул договори всичко около трансфера на Мак Алистър, обявява го тази седмица

Алексис Мак Алистър ще бъде първото ново попълнение на Ливърпул за летния трансферен прозорец. Според Фабрицио Романо всичко към този момент е конкретизирано и международният първенец би трябвало да премине медицински прегледи в идващите 48 часа, след което публично ще бъде показан като състезател на мърсисайдци. Договорът му ще бъде за пет години – до юни 2028-а, а Ливърпул ще заплати на Брайтън освобождаващата уговорка, заложена в договора на халфа с „ чайките “. Според Романо тя е много под 60 милиона паунда.

Така Юрген Клоп ще успее рано-рано да уреди първата от огромните си трансферни цели, с които възнамерява да обнови съществено халфовата линия на тима си. Ливърпул към този момент работи върху привличането на още един полузащитник. Според „ Екип “ мърсисайдци договарят с Ница за Кефрен Тюрам. Като други възможности се загатват имената на Ману Коне, Ромео Лавия и Габриел Вейга. 

Според „ Ливърпул Екоу “ Мак Алистър ще играе на „ Анфийлд “ с фланелка с №10.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР