"Алексей все още е на командно дишане. Той е в

...
"Алексей все още е на командно дишане. Той е в
Коментари Харесай

Първа версия как точно са отровили Навални ВИДЕО

"Алексей към момента е на командно дишане. Той е в кома, в тежко положение. Резултатите от проучванията още не са излезли ", Това написа в персоналния си Туитър акаунт неговата говорителка Кира Ярмиш.

. Според Ярмиш опозиционерът единствено е пил чай .

Главният доктор на болничното заведение, където е приет в болница Навални, удостовери, че пациентът е в тежко положение и на апаратно дишане. Той посочи, че към този момент не му е сложена диагноза и се прави симптоматично лекуване.

Местният клон на федералната организация Роспотребнадзор в Томска област заяви, че ще ревизира медийните известия, съгласно които Навални е бил токсичен на градското летище в Томск.

Проверката ще бъде извършена в кафето, където Навални е пил чай, преди да му прилошее. Тя би трябвало да бъде съгласувана с прокуратурата и резултатите ще станат ясни най-рано идната седмица.

Директорът на кафето Пьотър Филоненко заяви, че там ще бъде направена и вътрешна инспекция - ще бъдат прегледани записите от камерите за наблюдаване. Не е имало недоволства нито от Навални, нито от други гости, сподели той.

По време на полета от Томск Навални нищо не е ял, нито е пил, съобщи превозвачът - самолетна компания Ес 7. Според нея опозиционерът се е почувствал зле малко след излитането, екипажът е реагирал "бързо и в прецизно сходство с процедурите " и незабавно е съобщил за случая на командира на машината, който е избрал за незабавно кацане най-близкото уместно летище.

По-късно самолетът е изхвърчал за Москва, а в Омск са останали двама пасажери, пътували с Навални.

В обществените мрежи пък към този момент се върти видео по какъв начин съветският опозиционер и главен критик на Владимир Путин, Алексей Навални, е качен в кола за спешна помощ преди да изпадне в кома. На фрагментите, направени от един от пасажерите на борта, се чуват ужасяващите стонове на 44-годишния Навални.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР