Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за

...
Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за
Коментари Харесай

Свидетел с пикантни разкрития: Алексей Петров и Пеевски били мишена на Божков

Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна и Делян Пеевски  Делян Пеевски Бизнесменът и народен представител към този момент 4 мандата от гражданската квота на Движение за права и свободи Делян Пеевски е роден в София на са били измежду целите на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Това стана ясно по време на съвещанието за определеняе на мярката за неотклонение на обвързваните с хазартния необут Славчо Марков и Веселин Близнаков.

Други членове на групата за Божков са Георги Божилов и Александър Митков

Според „ 24 часа “ по време на съвещанието стана ясно, че един от очевидците е Константин Бухлев, който се намира в пандиза във Варна. При свои разпити в края на мах той е декларирал, че Роман Логвиненко, който беше наказан на 10 години като уредник на покушението против Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна, му бил споделил тогава, че поръчката за покушението идвала от Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Тогава Логвиненко бил споделил, че другата цел е Делян Пеевски  Делян Пеевски Бизнесменът и народен представител към този момент 4 мандата от гражданската квота на Движение за права и свободи Делян Пеевски е роден в София на.

Прокуратурата популяризира диалози по какъв начин Божков се уговаря за митингите с публицист и политик от Българска социалистическа партия

Друг очевидец пък разкрива, че в диалог Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от му споделил, че Веселин Балтов, някогашен сслужител на Отряда за битка с тероризма, стрелял по Манолов Велев през 2007 година

По делото се появява още един очевидец с загадка идентичност с №525 и е разпитван на 3 юли. Той твърди, че били обезпечени доста пари за юридическата отбрана на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Пак този очевидец твърдял, че са дадени 5 млн. евро на Цветан Цветанов, също по този начин пари на Мая Манолова и Слави Трифонов. За този разпит се разбра от обяснението, което Славчо Марков даде пред съда. Той посочи, че фактически е бил чиновник ЦСБОП до 1997 година, бил е шеф в направление опиати и след това се пенсионира, Оттогава е юрист. Самият Марков е бранител и на секретарката на Божков Йоана Чолакова, която пък е обвинена по другото дело против предприемача.

Според юриста му Манолов още на 4 март Славчо Марков е схванал, че в дома му следва са се случват процесуално-следствени дейности. В тази връзка бранителят попита по какъв начин би могъл да държи фотоси на прокурора Кънев, откакто е знаел, че ще бъде претърсван. Марков, който познава Божков от над 15 години, е бил с него и с адв Явор Хайтов, който е месец преди той да избяга в Дубай и да му се издигнат обвинявания.

По мотив на изказванията, че е давал пари на известни хора, Славчо Марков изясни, че фактически познава Цветан Цветанов, само че тъй като е бил юрист на Сергей Кацаров, който дружно с някогашния вътрешен министър, беше обвинен по делото, станал известно като делото за "кечърите ". Макар този очевидец да е скришен, явно той за Марков е добре прочут, защото той изясни, че това е някогашен чиновник на службите, упрекнат за педофилия.

"Той стреля и със стратегическата информация, че се готви убийството на основния прокурор ", уточни Славчо Марков. По думите му пликът със фотосите на магистратите бил подхвърлен. Също по този начин Веселин Балтов твърди, че 2 грама кокаин са били подхвърлени. След 3-часови пледоарии съдът разгласи, че ще се произнесе в 14 ч.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР