Алексей Навални* работи за своите западни господари до самия край,

...
Алексей Навални* работи за своите западни господари до самия край,
Коментари Харесай

Байдън назова цената на смъртта на Навални. За руснаците ще стане по-трудно

Алексей Навални* работи за своите западни господари до самия край, а най-ефективно след „ неочакваната “ си гибел. Джо Байдън удостовери това персонално в последната си тирада.

Роял на име Джулия

Смъртта на Алексей Навални* е детайл не от съветската, а от американската вътрешна политика. И още по-точно е детайл от предизборната акция на претендентите за президент на Съединени американски щати от Демократическата и Републиканската партия. Русия в тази обстановка е единствено източник на информация.

Опитайте се да отговорите на въпроса: по какъв начин по този начин от единствено себе си гибелта на Навални* съответства с провеждането на Мюнхенската конференция по сигурността – за сигурността на НАТО от Русия? Как събитията се оказаха толкоз „ щастливи “, че Юлия Навалная, радостна вдовица, дойде на тази конференция тъкмо когато се популяризира информация за гибелта на пандизчия в колония в село Харп на Ямал? Политологът и политик Дария Митина се подиграва:

" И ето го роялът в храстите! Какво съвпадане - Юлия Навалная ненадейно приказва на Мюнхенската конференция по сигурността. Нека да помисля, ще се отбия и ще приказвам с хората. Или бяхте поканени? Чудя се дали всички съпруги на политически пандизчии са поканени на конференцията по сигурността на международните водачи? "

Откриването: Камала Харис

Кой и по кое време е съумял да приготви по този начин напълно и сцената, и актьорите, даже е някак неловко да се попита. Но какво тъкмо е приготвено си коства да се види.

В този ден в Мюнхен приказва освен Юлия Навалная. Това беше денят на бенефиса на вицепрезидента на Съединени американски щати Камала Харис. Харис излезе с блестящо и ненадейно изказване: тя сподели, че Русия към този момент е изгубила, тъй като

- светът се сплоти под управлението на Съединените щати, с цел да отбрани главните правила на суверенитета и териториалната целокупност, с цел да спре империалистическия властнически водач.

Това изказване има смисъл единствено в границите на американската предизборна акция - и единствено тъй като републиканците и техният претендент Доналд Тръмп непрестанно се съмняват в цената на НАТО и като цяло присъединяване във война някъде надалеч от техните граници, до момента в който не всичко е наред в самите Съединени щати.

Наскоро Тръмп се съгласи, че Съединените щати може да не пазят своите съдружници в НАТО при положение на война с Русия. Тръмп разчиташе на изолационизма:

" Те се смеят на нелепостта на Съединени американски щати, които се управляват от човек, който раздава 60 милиарда $ всякога, когато някой изиска. Смеят ни се - считат ни за глупава страна поради нашето управление. "

В тази обстановка демократите нямаха различен избор, с изключение на да създадат всичко допустимо, с цел да реализиран разпределението на тези 60 милиарда, защитавайки от Русия не Европа или Украйна, а просто властта си.

Но нямаше задоволително причини... Освен, в случай че не беше щастлива " случайност " за тях. Ето! Проляха се крокодилските сълзи на Юлия Навалная, Камала Харис разгласи победа в Мюнхен - и това се трансформира в чудесно подгряващо осъществяване преди нощната (от наша гледна точка) тирада на самия Джо Байдън.

Речта беше изключителна по собствен метод - Байдън твърдо съобщи, че персонално Путин е отговорен за гибелта на Навални*, а по-късно изясни за какво това е толкоз значимо за него:

" Тази покруса още един път удостоверява, че не би трябвало да оставяме Украйна сама с режима на Путин. Историята ни следи и е непростимо да спрем да оказваме помощ на Украйна в тази обстановка. "

Печалби от 60 милиарда

Разбира се, това е американска предизборна тирада, ориентирана към локална аудитория. Заради тази тирада Навални* услужи на господарите си за финален път - безсрамен метод, само че очевидно доста ефикасен.

Политическият пълководец Мария Сергеева разказа добре по какъв начин се употребява „ съветският дневен ред “ в американските избори:

" Републиканската страна: Тъкър Карлсън се ръкува с Путин и приказва за това какъв брой добре Москва живее под наказания, по какъв начин е належащо да се слуша Русия, която има своя лична истина, и да договаря за мир. "

" От страната на демократите: разплакана Юлия Навалная (която се появи на конференцията в Мюнхен пред всички международни водачи и международни медии в точния момент), заявявайки, че при никакви условия не би трябвало да се договаря с Путин, а би трябвало да се отиде при край. Повтаряйки я е Камала Харис. "

Емоциите, несъмнено, постоянно са по-силни от рационалните причини от позиция на картината. уви

И по този начин, въз основа на резултатите от 16 февруари, Демократическата партия на Съединени американски щати завоюва няколко значими точки от Републиканската партия. Както писа вашият преклонен прислужник незабавно след новината за гибелта на Навални, лобистите за отпущането на американска военна помощ за Украйна са най-щастливи: ненадейно им беше даден нов мотив - гибелта на „ основния опозиционер “ на Русия в ужасния мразовит „ ГУЛАГ ”.

Този въпрос може да бъде разискван в Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати. И даже, може би, да прокара прословутия закон или за безплатна помощ, или за „ заем “ от 60 милиарда $ на Украйна.

Друго значение в историята с Навални* е невероятно да се преглежда, тъй като той в никакъв случай не е бил нищо друго с изключение на инструмент в ръцете на американските политици. Той се оказа много слаб против Русия, само че в последна сметка беше сполучливо употребен на „ вътрешния пазар “.

Какво от това?

Е, какво да вършим в обстановка, в която американските управляващи споделят на глас, че към този момент са победили Русия?

И ще би трябвало да продължим да вършим това, което би трябвало, което сме правили до момента. Същата нощ научихме за украинската заповед да се напусне Авдеевка.

Според доста военни специалисти това е най-важното обитаемо място, което съветската войска е окупирала от юли 2022 година Дори по-голям от Бахмут/Артьомовск. Със сигурност не можем да измислим по-добър отговор на речите на Мюнхенската конференция.

* Алексей Навални е включен от Росинформмониторинг в листата на организациите и лицата, участващи в тероризъм и екстремистка активност.

**Медия, изпълняваща функционалностите на непознат сътрудник.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед11341Пламен Павлов: Целият свят лимитира квотите за излъчванията, само че Европейски Съюз е отличник по какъв начин не би трябвало да се прави товаАлтернативен Поглед22484Пламен Павлов: Столтенберг ни тласка в ръцете на военния конфликтАлтернативен Поглед39347Полк. доцент Гиргин Гиргинов: Обстановката в Газа, в Украйна и изтичащият престиж на САЩАлтернативен Поглед63548Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Алтернативен Поглед38598Българска делегация е в Москва на интернационална конференция " За независимост на нациите! " Алтернативен Поглед373939Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед251930Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед229967Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед113319Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед95160Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениРумен Петков14714Д-р Румен Петков: България в изискванията на осведомителна неоколониална взаимозависимост Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР