АЛЕКСАНДРИЯ, Вирджиния (AP) — 24-годишна жена каза на съдебните заседатели

...
АЛЕКСАНДРИЯ, Вирджиния (AP) — 24-годишна жена каза на съдебните заседатели
Коментари Харесай

Жена обвинява свой съученик, че я е изнасилил на 12-годишна възраст. Училищната система твърди, че си измисля.

АЛЕКСАНДРИЯ, Вирджиния (AP) — 24-годишна жена сподели на правосъдните заседатели във вторник, че неведнъж изнасилена и полово унизена преди десетилетие като ученичка в седми клас във Вирджиния и че учебните управляващи са реагирали безразлично на молбите й за помощ.

Адвокатите на учебната система споделят, че тя си измисля и тя плака на скамейката, когато беше подложена на пресечен разпит за доказателства, които допускаха, че изказванията й са погрешни.

Гражданско жури от осем души в Окръжния съд на Съединени американски щати в Александрия ще би трябвало да реши дали дамата - разпозната единствено в правосъдните документи с букви Б.Р. — споделя истината и дали учебните чиновници би трябвало да бъдат държани виновни за реакцията си.

Случаят е един от няколкото нашумели каузи за полово непозволено държание, заведени през последните години против учебните системи в Северна Вирджиния. Губернаторът републиканец на Вирджиния Глен Йънгкин упрекна учебните системи за отговорите им по проблемите на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР