Александра Солдатова спечели титлата в многобоя на Световната купа по

...
Александра Солдатова спечели титлата в многобоя на Световната купа по
Коментари Харесай

Солдатова с титлата в многобоя, Тасева и Калейн четвърта и шеста

Александра Солдатова завоюва купата в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в София. След извънредно постоянна игра през днешния ден тя събра актив от 72.100 точки. След като през вчерашния ден заемаше втората позиция след сънародничката си Екатерина Селезньова, през днешния ден Солдатова записа 17.250 на лента и 18.450 на бухалки и си обезпечи златото. Селезньова остана втора в многобоя със 71.350 точки. Рускинята позволи грешки при осъществяването си с лента, имаше и изпускане и получи 16.450 на този апарат. На бухалки беше по-стабилна и й беше отсъдена оценка от 17.100. Това обаче не й стигна за повече от второто място в многобоя.

Третата в многобоя от Световната купа в София през предходната година Линой Ашрам (Израел) повтори триумфа си и със общ брой от 68.700 точки още веднъж си обезпечи бронзовото отличие.

Катрин Тасева, която през вчерашния ден вървеше пета, през днешния ден се придвижи с една позиция напред и зае четвъртото място с 68.050 точки. Тасева беше по-стабилна от през вчерашния ден и през днешния ден получи 17.000 точки на бухалки и 16.200 точки на лента, където имаше леки грешки.

Започналата по отличен метод през вчерашния ден Боряна Калейн, която вървеше трета, през днешния ден позволи груби неточности и в последна сметка приключи на шестата позиция в многобоя със общ брой от 65.100 точки. Калейн получи 13.650 на лента, където не съумя да извърши чисто извънредно комплицираната си комбинация и имаше изпускане на апарат и заплитане. На бухалки Калейн също позволи съществени грешки и получи оценка от 15.650 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР