Александра Сърчаджиева споделя драматични и трагични факти и случки от

...
Александра Сърчаджиева споделя драматични и трагични факти и случки от
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева: Не се чуваме с майката на Иван, тя не се интересува от внучката си

Александра Сърчаджиева споделя трагични и трагични обстоятелства и случки от битието си в " На живо " - пиесата, която драматургът Яна Борисова написа по изповедните откровения на известната актриса.

Александра към момента се надява, че татко й Йосиф Сърчаджиев, с който се е виждала очи в очи не повече от три пъти до момента, ще пожелае да се запознае с внучката си София - дъщерята на Алекс и починалия й брачен партньор Иван Ласкин.

" Когато преди доста време с Йоско се засякохме инцидентно във Военния спектакъл, той подмятна, че ще ми звънне, само че не посочи през коя година ", горчиво иронизира Алекс.

Сърчаджиев не е единственият, който не се интересува от прелестното момиченце, към този момент тръгнало по стъпките на родителите си.Баба му по бащина линия - майката на Иван Ласкин, също не пита по какъв начин е София.

" Тя от години живее в Испания. Не се чуваме. За последно се видяхме на поклонението в Свети Седмочисленици. Но няма да я осъждам. Родителите на Иван се развеждат от дълго време. От втория брак майка му има един наследник. Баща му Славчо, който умря малко преди Иван, има момче и момиче. Както споделяше Иван, те са тримата братя и златната ябълка ", разкри Александра пред „ Галерия “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР