Александра Сърчаджиева разполага със снимки и данни, които пораждат куп

...
Александра Сърчаджиева разполага със снимки и данни, които пораждат куп
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева разполага със снимки и данни, които пораждат въпроси около смъртта на Ласкин?

Александра Сърчаджиева разполага със фотоси и данни, които пораждат куп въпроси към гибелта на брачна половинка й Иван Ласкин, твърди непосредствен на артиста пред " Уикенд “. " Трябва й още време да се съвземе и тогава ще предприеме ограничения против лекарите и болничното заведение, които не съумяха да се погрижат добре за Иван. Има огромна конспирация, може да са го уморили, до момента в който е лежал под медицински контрол “, добавя мъжът.

В антуража на Лаксин се чудят за какво цялото му тяло е в язвени рани и белези. Кожата на 48-годишния актьор билата по този начин раздразнена, че нямало по какъв начин да бъде положен в открит ковчег. Подобни фрапантни увреждания не се получават при пациенти с диагнозата на Иван. Според близки на Ласкин, през 2018-а черният му дроб е функционирал на половина. При 50-процентов потенциал на пречиствателния си орган Иван е можело да живее безпроблемно още години наред, а в това време да му се откри донор. Съмнението, че Ласкин е умрял вследствие на неверно лекуване напълно не е лишено от логичност.

В околните седмици ще бъде направено телевизионно  разследване за престоя на Иван в болничното заведение. Не е изключено през февруари вдовицата на Ласкин да изиска ексхумация на тялото му. Когато мъжът й умрял Сашка била в цялостен потрес и не се сетила да упорства за аутопсия, само че щом в нейната глава се е зародило подозрение за лекарска неточност, възприела концепцията на патоанатом да прегледа натрупа и органите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР