Александра Раева стана майка чак на 39-годишна възраст само заради

...
Александра Раева стана майка чак на 39-годишна възраст само заради
Коментари Харесай

Алекс Раева е брутална! След като разби брака на мъжа си, му лепва рога пред цяла България

Александра Раева стана майка чак на 39-годишна възраст единствено поради едно – бурна младост, цялостна с креватни осъществявания. След като остаря, реши да се задоми, само че даже и с това си свое деяние сподели огромото си безсрамие.

За никого не е загадка, че преди няколко години Алекс разруши брака на сегашния си мъж Любомир Палаханов. Тогава тя му стана държанка, а по-късно го накара да се разведе със брачната половинка си, от която има две деца, като на собствен ред забременя от него.

Сега шавливата страна на Раева е напът още веднъж да се прояви. Тя е определена за водеща на завърналото се у нас шоу „ Денсинг старс ”, което за нея е добре от финансов аспект, тъй като в случай че разчита единствено на безславните си песни, ще почине от апетит.

Алекс обаче като че ли не се гласи единствено да работи, а ще си търси ухажор всред участниците. Доказателство за това е, че от седмици прави разкрасителни процедури по лицето си и гладува, с цел да може да смъкна някой „ жребец ”.

Не е загадка, че Любо е много по-възрастен от Алекс. Едва ли на една трансферирала наскоро 40-те жена ще й е прелестно с един съвсем пенсионер. Ясно е, че е с него единствено поради издръжката на нея и детето.

От години певицата се препитава посредством креватните си осъществявания с Любо. Той й покрива безусловно всички финансови потребности. Тя една кола не може да си купи и по тази причина кара една от неговите.

Говори се, че Слави Трифонов преди време е изхвърлил Александра от живота си поради големия й мързел и това, че погледът й все шарел край други мъже. Макар да не му е била изневерила, той не желал да чака да го направи и по тази причина й бил шута.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алекс Раева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР