Александра Петканова е една от най-известните българки и може да

...
Александра Петканова е една от най-известните българки и може да
Коментари Харесай

Алекс Петканова разкри какво си е коригирала

Александра Петканова е една от най-известните българки и може да се похвали с хиляди почитатели в обществените мрежи. Тя в никакъв случай не е криела, че има корекции по себе си, а в този момент реши да показа и какви тъкмо.
Алекс качи видео в YouTube канала си, в което в детайли изяснява какво си е правила по тялото и лицето, с цел да наподобява сега по този начин.
Както излиза наяве от клипчето, първата ѝ промяна е при започване на 2016 година. Тогава тя си поставя силиконови импланти или по-точно - 335 кубика, подмускулно сложени, с анатомочна форма. Решава да се подложи на тази интервенция поради работата си на модел.
 Вижте Алекс Петканова без грим (СНИМКА) Вижте Алекс Петканова без грим (СНИМКА)
Александра Петканова несъмнено е една от най-красивите известни дами у нас, която има хиляди почитатели в обществените мрежи. Тя чест...
" Аз нямах никакъв бюст, бях с доста дребни гърди. При мен имаше забележима потребност от такова слагане - от професионална и пропорционална позиция. Аз съм висока, с необятен ханш, имам си дупе, а горе бях кокалеста и нямах нищо. Горда съм, че сама си изкарах парите за интервенцията ", показа звездата. 

 
 

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР