Александра Жекова се завърна в България след участието си на

...
Александра Жекова се завърна в България след участието си на
Коментари Харесай

Сани Жекова: Не трябва да забравяме откъде идваме, България е много малка

Александра Жекова се завърна в България след присъединяване си на Олимпийските игри в ПьонгЧанг. Българката се подреди на 6-о място във финала по сноубордкрос.

" Генерално съм щастлива. Няма какво да си изкривявам душата. Отидохме за орден в ПьонгЧанг, само че беше извънредно мъчно. В общи линии направихме каквото беше по силите ни с изискванията, които имахме там. Те бяха предизвикателство за всички ни, само че в последна сметка съм доста щастлива, че направих втори край на олимпийски игри. Това не е малко достижение в моята сложна дисциплинираност. Благодарна съм.

 Министър Кралев се срещна с българските олимпийци в ПьонгЧанг
Министър Кралев се срещна с българските олимпийци в ПьонгЧанг

" Представянето ни до момента е доста положително "

Знам какви са опциите ми. Абсолютно добре готова съм и мога да печеля всяко едно съревнование, само че в действителност в нашия спорт е въпрос на късмет, шанс и опция. В моята крайна серия имах доста комплицирана обстановки, с които трябваше чисто стратегически да се боря. Знаете, че всичко се случва безусловно за минута и половина. Това е доста малко време и точно това е сложността на моя спорт.

Не би трябвало да забравяме от кое място идваме. България е доста дребна и снежните спортове се крепят на упоритостта на доста малко хора. Една шепа хора сме и не би трябвало да забравяме, че всеки един от нас и моите сътрудници, даваме всичко по отношение на опциите, с които разполагаме и би трябвало да не омаловажаваме и техните резултати. Фактът, че всички ние сме там, значи, че сме съумели ", съобщи Жекова.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР