Александра Жекова преодоля квалификациите в сноубордкроса на Световната купа по

...
Александра Жекова преодоля квалификациите в сноубордкроса на Световната купа по
Коментари Харесай

Жекова мина пресявките, Янков не успя

Александра Жекова преодоля квалификациите в сноубордкроса на Световната купа по сноуборд в Москва. Тя даде шести резултат в пресявките – 30,31 секунди, а на четвъртфиналите нощес имаше за съпернички Ева Самкова (Чехия), Манон Леноар (Франция), Карли Бренеман (Канада), Сара Веселкова (Чехия) и Анастасия Привалова (Русия). Най-бърза бе олимпийската шампионка от Пьонгчанг 2018 Микела Мойоли (Италия) с 29,52 секунди.

Най-добият ни сноубордист Радослав Янков обаче не съумя в квалификациите на паралелния великански слалом в Скуол (Швейцария). Той остана на едно място от най-хубавите 16, които не престават на финалите – 17-ти. С първо време се класира австриецът Себастиан Кислингер. При дамите квалификацията бе извоювана от Ина Мешик (Австрия), следвана от олимпийската шампионка Естер Ледецка (Чехия). Теодора Пенчева е 36-та от 38 стартирали.

В ски скоковете Владимир Зографски продължава мощните си изяви за сезона, след 14-та си позиция на олимпиадата. Самоковецът приключи 31-и в квалификациите в Холменколен, като преодоля 119,5 м и събра 114 т. Утре е финалната конкуренция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР